Haberler

Gaziantepspor'un "Passolig Kart" satışlarında hedefi büyük

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un asbaşkanı Bülent Konca, ilk etapta 900 bin Passolig kartı satışı hedeflediklerini, bundan da yaklaşık 22 milyon TL'lik gelir sağlayacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un asbaşkanı Bülent Konca, ilk etapta 900 bin Passolig kartı satışı hedeflediklerini, bundan da yaklaşık 22 milyon TL'lik gelir sağlayacaklarını söyledi.

Konca, Passolig kartı tanıtımıyla ilgili kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında, yeni sezon öncesinde 12 oyuncu transfer ettiklerini belirtti.

Bu yıl Avrupa kupalarına gidebilecek ve İstanbul takımlarıyla yarışabilecek kulüp haline gelmek istediklerini ifade eden Konca, genç, mücadeleci, inatçı takım olmayı hedeflediklerini vurguladı.

Artık yasal zorunluluk olan Passolig kartını taraftarın zaman kaybetmeden alması gerektiğine işaret eden Konca, "Alacağınız her Gaziantepspor logolu kart, kulübünüze gelir olarak dönecek. Bu kartların yaygınlaştırılması için mevzuatın el verdiği sürece gerekli kampanyaları düzenlemeye çalışıyoruz" dedi.

Passolig kartını sadece maça giriş kartı olarak düşünülmemesini isteyen Konca, bu kartın kentteki ulaşımda kullanılan Gaziantep27 ile eş değer olacağını, aynı zamanda kredi kartı olduğunu kaydetti.

Passolig kartı kullanınca herkesin aynı zamanda kulübe maddi gelir desteği sağlayacağını dile getiren Konca, şöyle konuştu:

"Sanayi ve marka şehir Gaziantep için makul bir hedef belirledik. İlk etapta 900 bin Passolig kartı satışı hedefliyoruz. Bunu başardığımızda kulübümüze 22 milyon TL gelir sağlanmış olacak. Bu gelir sağlandığında Gaziantepspor'un çehresi ve hedefleri değişecektir. Belki de şampiyonluğa oynayan bir Gaziantepspor oluşturma hayalimiz gerçekleşecektir."

- 400 milyon liralık destek

Passolig Genel Menajeri Enis Tuna da Türkiye'deki futbol ekonomisine 10 yıl içinde 400 milyon lira ilave katkı sağlayacak bir yatırım gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Tüm kulüplerin maçlarını yapacakları statlardaki teknik düzenlemeler için de 100 milyon lira yatırım yaptıklarını aktaran Tuna, 10 yıl içinde kulüplere 150 milyon lira ödemeyi garanti ettiklerini belirtti.

Kartın alınmasıyla hem kulübe katkı sağlandığını, hem de maçların güvenli şekilde izlenmesine olanak tanındığını vurgulayan tuna, kartın www.passo.com.tr adresinden veya stat gişelerinden alınabileceğini söyledi.

Taraftarların artık oturduğu yerden maç bileti alabileceğin işaret eden Tuna, alınan ancak gidilmeyecek maçlara ait biletlerin başka bir Passolig kartı sahibine devredilebileceğini sözlerine ekledi.

-Gaziantepspor

Kaynak: AA / Spor

Passolig Kart Gaziantepspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title