Haberler

Gaziantepspor 2 Trabzonspor 0 Geniş Özet (Video) 24.Hafta

Güncelleme:

16 Mart Pazartesi Gaziantepspor 2 Trabzonspor 0 maç özeti ve mücadelenin tüm detayları. Antep TS mücadelesinden geniş özet görüntüler, tartışmalı pozisyonlar, maç sonu röportajlar ve Gaziantep Trabzonspor mücadelesinin perde arkası görüntüleri.

Gaziantepspor 2 Trabzonspor 0 maç özeti (geniş özet) ve mücadelenin tüm detayları. Spor Toto Süper Lig 24.haftanın kapanış maçında Trabzonspor Gaziantepspor'a konuk oldu. İlk yarı iki takımın karşılıklı ataklarıyla sürerken 34.dakikada Gaziantepspor Trabzonspor karşısında 1-0 öne geçti.

Antep takımının sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda top bir anda Chibuike'nin önünde kaldı. Chibuike bekletmeden yaptığı vuruşla takımını Trabzonspor karşısında 1-0 öne geçirdi. İlk yarı Gaziantepspor'un 1-0 üstünlüğüyle geçildi. İkinci yarıya daha istekli ve baskılı başlayan Trabzonspor Antep takımını yarı alanına hapsetti. Mücadelenin geniş özetini izleyebileceğiniz bağlantılar haberler.com adresinde.

MAÇTAN NOTLAR..

İKİNCİ YARIDA TRABZON BASKISI: Karşılaşmanın ikinci yarısında 7 dakika geride kalırken Trabzonspor oyunu rakip yarı alana yığmış durumda.
46
İKİNCİ YARI BAŞLADI : Karşılaşmanın ikinci yarısına Trabzonspor başladı.
45
İLK YARI SONUCU: Gaziantepspor 1-0 Trabzonspor (34' Chibuike)
45
EN AZ 3 DAKİKA: İlk yarının sonuna 3 dakikalık oynanmamış kabul edilen süre eklendi.
40
VITOR DA SARARDI: Joao Vitor sol taç çizgisi üzerinde Fatih Atik'e yaptığı arkadan müdahaleden dolayı sarı kart gördü.
39
TRABZONSPOR BERABERLİK ARIYOR : Golün ardından Gaziantepspor yarı alanında daha fazla görünmeye başlayan bordo mavililer, beraberlik golünü bulmak için baskı oluşturmaya çalışıyor.
34
GOOLL!! -Chibuike- : Gaziantepspor'da sağ kanattan kullanılan kornerde top veza alanında boşta kaldı. Boşta kalan top Chibuike'nin önünde kaldı ve Chibuike'nin dönerek yaptığı vuruş ağlarla buluştu.
25
MEHMET EKİCİ'DEN HARİKA ŞUT: Ceza sahası ön çizgisinin bir kaç metre gerisinde topla buluşan Mehmet Ekici, sağ ayağıyla çok sert bir şut çıkardı ancak Karcemarskas topu zorlukla çelmeyi başardı.
22
BARIŞ'IN TEDAVİSİ: Başına aldığı darbeyle oyun alanı kenarına alınan ve tedavisine burada devam edilen Barış'ın kafasına dikiş atıldı.
19
MAÇTAKİ İLK KART CARDOZO'YA : Gaziantepspor ceza alanının ilk metrelerinde Barış ile Cardozo hava topu mücadelesine girdi. Topa yükselirken dirseğiyle Barış'ın yüzüne müdahalede bulunan Cardozo sarı kart görürken, Barış ise sakatlık geçirdi.
16
TEMPO DÜŞÜK: Karşılaşmanın 16 dakikası geride kalırken iki ekip de oyuna ağırlıklarını koyabilmiş değiller. Oyun taç çizgisi ve çevresinde geçen kalabalık mücadelelerle tıkanarak devam ediyor.
12
TRABZON YİNE DURAN TOPLA ETKİLİ OLDU: Sap kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına gelen Mehmet Ekici, ön direğe orta açtı. Gelen ortaya uzak direğe iyi bir kafa vuruşu yapan Erkan Zengin'in bu şutunu iyi yer tutan Karcemarskas kontrol etti.
10
TRİBÜNLERDEN YOĞUN DESTEK: Gaziantep'te futbolseverler maça pek ilgi göstermemiş olsa da yaklaşık 6 bin Gaziantepsporlu'nun yoğun bir desteği var.
5
İLK DENEME TRABZON'DAN: Fatih'in savunma arkasına gönderdiği uzun topa Sefa Yılmaz hareketlendi. Ancak kalesini zamanında terk eden Karcemarskas topu zor da olsa kontrol etti ve tehlikeyi büyümeden önledi.
2
FORMALAR : Trabzonspor açık mavi formasıyla sahadaki yerini alırken rakibi Gaziantepsor kırımızı formayı tercih etti.
1
MAÇ BAŞLADI: Karşılaşmaya ev sahibi ekip Gaziantepspor başladı.
MAÇ ÖNCESİ
Trabzonspor'un ilk 11'i: Hakan, Salih, Uğur, Bosingwa, Mustafa, Medjani, Fatih, Mehmet Ekici, Erkan Zengin, Sefa, Cardozo.
MAÇ ÖNCESİ
Gaziantepspor'un ilk 11'i: Karcemarskas, Elyasa, Chibuike, Şenol, Erdem, Muhammet, Mustafa, Chico, Barış, Vranjes, Gomes

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Gaziantepspor Óscar Cardozo Mehmet Ekici Trabzonspor Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title