Haberler

Gaziantepspor, Sivasspor ile 29. Randevuda

Güncelleme:

Gaziantepspor, Süper Lig'in 11. haftasında karşılaşacağı Sivasspor 29. randevusuna çıkacak.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Gaziantepspor, yarın deplasmanda Medicana Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 14.00'da başlayacak olan müsabakayı Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy'un yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mehmet Metin olacak.

29. RANDEVU

İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşma ile resmi maçlarda 29. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 28 karşılaşmada Gaziantepspor, 10 kez sahadan 3 puan ile ayrılırken, 7 müsabakada ise gülen taraf Sivasspor oldu. 11 mücadelede ise eşitlik bozulmadı. Bu karşılaşmalarda kırmızı-siyahlılar, rakip fileleri 26 kez havalandırırken, kalesinde ise 32 gol gördü.

DEPLASMAN HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR

Ligde oynadığı 10 maçta sadece deplasmanda Bursaspor'u mağlup etmeyi başaran Gaziantepspor, dış sahada galibiyet hasretine de son vermek istiyor. İki takım arasında en farklı galibiyetlerde Sivasspor, rakibine oran daha üstün bir görüntü ortaya koydu. Kırmızı-beyazlılar, 2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında evinde rakibini 3-0 ile geçerken 2013-2014 sezonunda ise deplasmanda rakibini 4-0'lık skorla mağlup etti. 2010-2011 sezonunda Gaziantepspor ise evinde Sivasspor'u 3-1 mağlup etmeyi başarmıştı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantepspor Sivasspor Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title