Haberler

Gaziantepspor, Milli Maç Arasını İyi Değerlendirmek İstiyor

Gaziantepspor milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek istiyor.

Gaziantepspor milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek istiyor.

Gaziantepspor milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirip, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynayacağı Akhisar Belediyespor karşılaşmasını kazanmak istiyor. Yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu yönetiminde antrenmana çıkan futbolcular, düz koşu ve kondisyon çalışması sonrası çift kale maç yaptı. Futbolcuların son haftalarda alınan puanlardan dolayı neşeli oldukları gözlenirken, Muhammed Demir'in ise hastalandığı öğrenildi.

Antrenman öncesinde Gaziantepsporlu futbolcular Barış Yardımcı ve Gökhan Süzen basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Barış Yardımcı, milli takım arasında olduklarını hatırlatarak, "Birkaç gün izin vardı. Şimdi hepimiz toplandık ve hazırlıklarımıza başladık" dedi.

Gökhan Süzen ise, idmanlara başladıklarını vurgulayarak, "Hafta sonunu ve önümüzdeki haftayı da iyi geçirip Akhisar'a da zor bir maça gideceğiz. Onlar da bizim maçta puan ya da puanlar alıp sağlam bir yerde tutunmak istiyorlar. Oradaki arkadaşlarla da konuşuyoruz. Oradan puan alıp ligin üst kısımlarına çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Öte yandan, teknik direktör Okan Buruk'un il dışında olduğu öğrenildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Barış Yardımcı Gaziantepspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title