Haberler

Gaziantepspor - Kayserispor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1 galip ayrılmanın sevincini yaşıyor.

Maçın ardından basın toplantısına katılan Gaziantepspor Kaleci Antrenörü Murat Şahin, iki taraf adına zor bir maç olduğunu belirterek, "Kayserispor bu maça final niteliğinde bakıyordu. Kayserispor'un mutlak galibiyete ihtiyacı vardı. Bizimde Karabük maçında sonra bu maçı mutlak kazanmamız gerekiyordu. Oyuncularımız ilk yarı itibariyle çok iyi oynamadı. İlk yarı yediğimiz gol ve Binya'nın maçtan atılması bizi çok zora soktu. Kayserispor lehine gözüken bir ilk varıydı. İki farklı oyun sergilediğimizi düşünüyorum. Hocamız ikinci yarı itibariyle oyuna müdahale etti. Bu sahaya yansıdı ve oyuncularımız ikinci yarı iyi mücadele ettiler. Maçta 10 kişi kalıp 1-0 geride olmak, maçı kazanmak için mücadeleyi gerektirir. Bunu da ikinci yarı oyuncularımız gösterdi. Oyuncularımızı tebrik ediyorum" dedi.

Gaziantepsporlu Oğulcan, 10 kişi ile mücadelenin zor olduğunu ifade ederek, "Her baba yiğidin harcı değildir maçı 10 kişiyle çevirmek. Biz de bunu başardığımız için çok mutluyuz. Ben Sergen hocaya teşekkür ederim, bu genç yaşta bana bu fırsatı verdiği için. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Çok başarılı olmadım ama bundan sonra daha iyi olacağım" diye konuştu.

Gaziantepsporlu Orhan ise rakiplerinin ligin altında bulunan bir takım olduğunu belirterek, "Onlara bir puan yetmiyordu, üç puan alması gerekiyordu. Biz maçta kırmızı kart gördük, 10 kişi kaldık ve bir gol yedik. İkinci yarı ben ve Birol oyuna girdik. Bunun da maça olumlu yansıdığını düşünüyorum. Bunun sonucunda 2-1 galip geldik. Maçı 10 kişiyle çevirmemiz bu maç için iyi oldu. Arkadaşlarımıza teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

KAYSERİSPOR CEPHESİ

Kayserispor Teknik Direktörü Domingos Paciencia, ilk yarıya çok iyi başladıklarını hatırlatarak, "Maçın ilk yarısında kontrol bizim elimizdeydi. Maçta bütün avantajlar bizim elimizde olmasına rağmen üzülerek söylüyorum ki rakibe 3 puanı hediye etmiş olduk. Bizim takımımızda maalesef bir periyotta her şey iyi giderken daha sonra her şey kötü olabiliyor. Bu takımın genç ve tecrübesiz olmasından kaynaklanıyor olabilir. Bugünkü skor en zor olandı. iyi başladığımız bir maçtan sezon başından beri verdiğimiz kötü örneklere bir yenisini daha eklemiş olduk. Maçın ilk yarısında rakibin bir serbest vuruşu hariç hiçbir pozisyonu yoktu. İkinci yarıda da üstünlük kurabilecek bir oyun oynamadılar. Taa ki biz bahsettiğim kötü periyodumuza gelene kadar. Ama buna rağmen ikinci yarıda gol pozisyonlarımız vardı. Onları da atamayınca maçı koparmak tabii ki çok zor" dedi.

İkinci devreye her maça final gibi baktıklarını ifade eden Kayserisporlu futbolcu Cüneyt, "Bu maça çok iyi başladık ve onlar kırmızı kart görmeden önce daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Devreye 1-0 önde girmek ve bir adam fazla olmamız avantaj olması gerektiği halde onu kullanamadık. Ona rağmen iyi pozisyonlara girdik ve hatta maç 4-0 lehimize bile bitebilirdi. Ama olmadı kısmet değilmiş" şeklinde konuştu.

Kayserisporlu Levent ise iyi bir futbol sergilediklerini belirterek, "İkinci yarı gol bulmaya çalıştık ve şansta bulduk. İkinci yarının ilk dakikalarında oyunun kontrolünü kaybettik. Rakibimizde bir oyuncu eksikti ve avantajın bizim elimizde olması gerekiyordu. Ama şansımız iyi değildi ve artık önümüzdeki maçlara bakmamız gerekiyor" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantepspor Murat Şahin Kayserispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title