Haberler

Gaziantepspor-Galatasaray Maç Notları

Gaziantepspor ile Galatasaray arasındaki karşılaşmayı 2 takım taraftarı da tribünlerden destekledi.

Gaziantepspor ile Galatasaray arasındaki karşılaşmayı 2 takım taraftarı da tribünlerden destekledi. Ancak, zorlu mücadele öncesi Kamil Ocak Stadyumu'nda passolig uygulamasından dolayı tribünlerin büyük bölümünde boşluklar olduğu görüldü.

57'NCİ KARŞILAŞMA

Galatasaray ile Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'de 57'nci kez karşı karşıya geldi. Galatasaray'ın, Gaziantepspor ile oynadığı lig maçlarında 32-10 galibiyet üstünlüğü bulunuyor. 14 maçta eşitliğin bozulmadığı karışlaşmalarda Galatasaray'ın 91, Gaziantepspor'un ise 42 golü bulunuyor.

TRABZONSPOR MAÇI KADROSUNDAKİ 5 OYUNCU YOK

Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki beşinci maçında Anderlecht yenilgisinin ardından Cesare Prandelli'nin görevine son verilen Galatasaray, Gaziantepspor deplasmanına son oynadığı Trabzonspor karşısındaki 11'indeki 5 oyuncusunu kadroya almayarak çıktı. Trabzonspor maçında forma giyen Hakan Balta, Koray Günter, Olcay Adın, Yekta Kurtuluş ve Emre Çolak, Gaizantepspor karşısında takımdaki yerini alamadı.

20 FUTBOLCU GAZİANTEP'E GETİRİLDİ

Gaziantepspor deplasmanına sarı kırmızılı ekip 20 futbolcuyla geldi. Galatasaray'ın 20 kişilik maç kadrosunda şu futbolcular yer aldı:

Fernando Muslera, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Bruma, Alex Telles, Burak Yılmaz, Furkan Özçal, Aurelien Chedjou, Semih Kaya, Koray Günter, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Sinan Bolat, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Tarık Çamdal.

Sarı kırmızılı takımda, Goran Pandev, Yasin Öztekin, Veysel Sarı ve Hakan Balta ile sakatlığı bulunan Blerim Dzemaili Gaziantep'e getirilmedi.

GAZİANTEPSPOR PANKARTLA ÇIKTI

Her iki takım başkanının birlikte izlediği karşılaşma öncesi Gaziantepsporlu oyuncular sahaya 'Sağlıkta şiddete yer yoktur' yazılı pankartla çıktı. Kırmızı siyahlı oyuncuların açtığı pankart tribünlerden alkış aldı.

FİKRET KIRCAN İÇİN SAYGI DURUŞU

Önceki gün vefat eden 'Küçük Fikret' lakaplı Fenerbahçe ve milli takım eski oyuncularından Fikret Kırcan için Gaziantepspor ve Galatasaraylı oyuncular, maç öncesi bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

GÜVENLİK ÜST SEVİYEDE

Karşılaşma öncesi iki takım taraftarları arasında gerginlik yaşanması nedeniyle güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. Müsabaka nedeniyle stadyumda bin polis ile 300 özel güvenlik görevlisi önlem aldı.

212 BASIN MENSUBU

Gaziantepspor ile Galatasaray arasındaki mücadeleyi akredite yaptıran 212 basın mensubu takip etti. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantepspor Fikret Kırcan Trabzonspor Galatasaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title