Haberler

Gaziantepspor-Eskişehirspor Maçının Ardından

Gaziantepspor- Eskişehirspor maçının ardından

Gaziantepspor Teknik Direktörü Yalçın Kazanabilirdik ama kaybetmemek de bizim için çok önemliydi

Eskişehirspor Teknik Direktörü Aybaba Bundan sonraki maçlarımızı kazanarak ligde kalmak istiyoruz

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Eskişehirspor'la 1-1 berabere kalan Gaziantepspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, oynanan futboldan memnun olduğunu söyledi. Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise ligde kalmak için şanslarının devam ettiğini dile getirdi.

Takımla çalışmaya başlayalı henüz 1 hafta olmasına rağmen iyi bir kadroyla sahaya çıktıklarını ve futbolcuların iyi mücadele ettiğini söyleyen Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın şöyle konuştu

Bizim için maçın sonucu çok üzücü oldu tabii. Beklemediğimiz bir durum oluştu son dakikada. Bir penaltı kazandık Emre Nefiz ile, bütün takım oyuncuları onun atması konusunda birleşti. Oyuncularımızla bunu paylaştık. Chibuike penaltı kullanıcımızdı, ama penaltıyı kullanamadık. Atsaydık belki bizim için lig bitmişti. Futbolun içinde bu tür olaylar maalesef herkesin başına gelebiliyor. Kazanamadık ama kazanmaya yakın taraftık. Oyunun tamamında üstün oynayan, kazanmak isteyen, mücadele eden benim oyuncularımdı. Oyunun neredeyse tamamında rakibe gol pozisyonu vermedik. Bu bizim takımın çok motive olduğunu, takım savunmasının çok iyi olduğunu ve oyuncuların iyi konsantre olduğunu çok net gösteriyor. Ancak üretkenlikte sıkıntı yaşadık, ama o da doğaldır, çünkü bu kadar kısa süreçte 1 hafta içinde hem iyi savunan hem de üretken olan bir ekip yaratmak kolay değil. Ben oyuncularımın performansından memnundum. İyi mücadele ettiler, ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Çünkü moral olarak çok aşağıda olan bir takım aldım Pazartesi günü, ama bu maç gerçekten beklediğimiz gibi oldu. Kazanabilirdik ama kaybetmemek de bizim için çok önemliydi. Son dakika penaltısı bizim moralimizi bayağı bozdu, ama futbolun içinde bunlar var.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise ligde kalmak için son iki maçı kazanmayı hedeflediklerini dile getirerek, şunları söyledi

Oyunu biz kontrol edelim istiyorduk. Geçen hafta bu işi çok iyi yapmıştık Trabzon maçında. Erken bir gol yedik. Ölü toptan o bizim dengemizi biraz sarstı, sonrasında hatalar yaptık. Sonra kontrolü biz elimize geçirdik, özellikle de ikinci yarı penaltıdan sonra çok bire bir atak yakaladık, ama bunların final paslarını değerlendiremedik. Çok zor iş, oyuncularımı kutluyorum. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, hakemlere teşekkür ediyorum. Bizim için çok önemli bir maçtı. Beraberlik hakkımız var diye plan yapıyorduk. Onu da burada kullanmış olduk. Bundan sonraki maçlarımızı kazanarak ligde kalmak istiyoruz. Çok iyi mücadele ettik, çok geriden geldik. İnanılmaz stresli günler yaşadık. Birbirimizle tartıştık, oyuncularımız kavga etti. Seyahatler kış şartları ve görüyorsunuz bu kadar mücadele veren takıma Allah da yardım ediyor. Hala son kurtarılan penaltı sonrasında eğer Kaan oradaki topu doğru geçirebilseydi son pası, buradan çok farklı bir şekilde dönerdik. Gaziantepspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehirspor Gaziantepspor Sergen Yalçın Samet Aybaba Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title