Haberler

Gaziantepspor-Eskişehirspor Maçı Soyunma Odaları

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Eskişehirspor'la 1-1 berabere kalan Gaziantepspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, oynan futboldan memnun olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Eskişehirspor'la 1-1 berabere kalan Gaziantepspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, oynan futboldan memnun olduğunu söyledi. Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise ligde kalmak için şanslarının devam ettiğini dile getirdi.

Takımla çalışmaya başlayalı henüz 1 hafta olmasına rağmen iyi bir kadroyla sahaya çıktıklarını ve futbolcuların iyi mücadele ettiğini söyleyen Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın şöyle konuştu:

"Bizim için tabi maçın sonucu çok üzücü oldu. Beklemediğimiz bir durun oluştu son dakikada. Bir penaltı kazandık Emre Nefiz ile bütün takım oyuncuları onun atması konusunda birleşti. Oyuncularımızla bunu paylaştık. Chibuike penaltı kullanıcımızdı ama penaltıyı kullanamadık. Atsaydık belki bizim için lig bitmişti. Futbolun içinde bu tür olaylar maalesef hereksin başına gelebiliyor. Kazanamadık ama kazanmaya yakın taraftık. Oyunun tamamında üstün oynayan, kazanmak isteyen, mücadele eden benim oyuncularımdı. Oyunun neredeyse tamamında rakibe gol pozisyonu vermedik. Bu bizim takımın çok motive olduğunu, takım savunmasının çok iyi olduğunu ve oyuncuların iyi konsantre olduğunu çok net olarak gösteriyor. Ancak üretkenlikte sıkıntı yaşadık. Ama o da doğaldır, çünkü bu kadar kısa süreçte, 1 hafta içinde hem iyi savunan, hem de üretken olan bir ekip yaratmak kolay değil. Ben oyuncularımın performansından memnundum. İyi mücadele ettiler, ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Çünkü moral olarak çok aşağıda olan bir takım aldım Pazartesi günü, ama bu maç gerçekten beklediğimiz gibi oldu. Kazanabilirdik ama kaybetmemek de bizim için çok önemliydi. Son dakika penaltısı bizim moralimizi baya bozdu ama futbolun içinde bunlar var."

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise ligde kalmak için son iki maçı kazanmayı hedeflediklerini dile getirerek şunları dedi:

"Oyunu biz kontrol edelim istiyorduk. Geçen hafta bu işi çok iyi yapmıştık Trabzon maçında. Erken bir gol yedik ölü toptan, o bizim dengemizi biraz sarstı, sonrasında hatalar yaptık. Sonra kontrolü biz elimize geçirdik, özellikle de ikinci yarı penaltıdan sonra çok birebir ataklar yakaladık, ama bunların final paslarını değerlendiremedik. Çok zor iş, oyuncularımı kutluyorum. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Hakemlere teşekkür ediyorum. Bizim için çok önemli bir maçtı. Beraberlik hakkımız var diye plan yapıyorduk. Onu da burada kullanmış olduk. Bundan sonraki maçlarımızı kazanarak ligde kalmak istiyoruz. Çok iyi mücadele ettik, çok geriden geldik. İnanılmaz stresli günler yaşadık. Birbirimizle tartıştık, oyuncularımız kavga etti. Seyahatler, kış şartları ve görüyorsunuz bu kadar mücadele veren takıma Allah da yardım ediyor. Hala son kurtarılan penaltı sonrasında eğer Kaan oradaki topu doğru geçirebilseydi son pası buradan çok farklı bir şekilde dönerdik. Gaziantepspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum."

- Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sergen Yalçın Eskişehirspor Gaziantepspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title