Haberler

    Gaziantepspor, Bu Sezon İstanbul Takımlarına Karşı 9 Maçta 8 Yenilgi Aldı

    Galatasaray deplasmanından puansız dönen Gaziantepspor, İstanbul takımlarına karşı yaşadığı şanssızlığı kıramadı.

    Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Gaziantepspor, bu sezon İstanbul takımları karşısında galibiyet yüzü göremedi.

    Ligde bu sezon İstanbul takımları Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, İstanbul Başakşehir ve Kasımpaşa ile 9 maça çıkan kırmızı-siyahlılar, bunların 8'ini yitirdi, birinde ise berabere kaldı. Oynadığı 9 maçta 4-2 kaybettiği Kasımpaşa karşılaşmasında İstanbul takımlarına gol atmayı başaran Güneydoğu Anadolu ekibi, diğer 8 karşılaşmada ise gol atamadı. Gaziantepspor, 9 maçta kalesinde 16 gol gördü, 2 gol attı.

    Deplasmanda hep kaybetti


    Gaziantepspor, İstanbul ekipleriyle deplasmanda oynadığı 4 maçı da yitirdi.

    Fenerbahçe, Kasımpaşa, İstanbul Başakşehir ve son olarak Galatasaray'a kaybeden ve İstanbul'dan puan çıkaramayan kırmızı-siyahlılar, Beşiktaş ile 30. haftada Ankara'daki Osmanlı Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

    Gaziantep'te gol atamadı


    Kırmızı-siyahlılar, bu sezon İstanbul takımlarıyla evinde oynadığı 5 maçta rakip fileleri havalandıramadı.

    Bu 5 karşılaşmanın 4'ünü kaybeden Gaziantepspor, tek puanını İstanbul Başakşehir karşısında 0-0'lık sonuçla aldı. Kırmızı-siyahlılar, 5 karşılaşmada kalesinde 9 gol gördü.

    Ziraat Türkiye Kupası'nda da kazanamadı


    Gaziantepspor'un İstanbul takımları karşısındaki başarısız sonuçları Ziraat Türkiye Kupası'nda da devam etti.

    Güneydoğu Anadolu ekibi, kupanın grup aşamasında İstanbul ekibi Tuzlaspor ile evinde 2-2 berabere kaldı, deplasmanda ise 2-1 mağlup oldu.

    İstanbul takımlarıyla maçları


    Gaziantepspor'un bu sezon Spor Toto Süper Lig'de İstanbul takımlarıyla yaptığı maçlar ve sonuçları şöyle:

    Maç - Sonuç

    Fenerbahçe-Gaziantepspor: 1 - 0

    Gaziantepspor-İstanbul Başakşehir: 0 - 0

    Kasımpaşa-Gaziantepspor: 4 - 2

    Gaziantepspor-Galatasaray: 0 - 1

    Gaziantepspor-Beşiktaş: 0 - 1

    Gaziantepspor-Fenerbahçe: 0 - 5

    İstanbul Başakşehir-Gaziantepspor: 1 - 0

    Gaziantepspor-Kasımpaşa: 0 - 2

    Galatasaray-Gaziantepspor: 1 - 0

    "Puan alamamak üzücü"


    Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı Bülent Konca, yaptığı açıklamada, bu sezon İstanbul takımlarına karşı başarılı olamadıklarını belirterek, "Ama bu kötü oynadığımız anlamına gelmiyor. Zaten iyi oynayıp puan alamamak üzücü" dedi.

    Ligde büyük veya küçük takım diye bir ayrımın olmadığına inandıklarını anlatan Konca, her takımın birbirini yenebilecek güçte olduğunu vurguladı.

    Hafta sonunda Gençlerbirliği'ni konuk edeceklerini, daha sonra ise Beşiktaş'a konuk olacaklarını anlatan Konca, ligdeki tüm maçlara galibiyet parolasıyla çıktıklarını, bunu ligin sonuna kadar sürdüreceklerini kaydetti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Gaziantepspor Galatasaray Başakşehir İstanbul Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title