Haberler

    Gaziantepspor-Beşiktaş Maçından Notlar

    Spor Toto Süper Lig'deki maçta Beşiktaş, Gaziantepspor karşısına Demba Ba ve Mustafa Pektemek'ten yoksun çıktı.

    Spor Toto Süper Lig'de 35 yıldır süren rekabette 57 kez karşılaşan iki takımın maçında tribünler doldu.

    Konuk ekip Beşiktaş, son 4 lig maçında ortaya koyduğu performansını Gaziantepspor karşısında da sergilemek için sahaya çıktı. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ve Fenerbahçe maçlarında üst üste alınan yenilgilerin ardından yükselişe geçen Beşiktaş, son 4 lig karşılaşmasını galibiyetle tamamladı. İstanbul Başakşehir'i deplasmanda 2-1 mağlup eden siyah beyazlı ekip, Kasımpaşa'yı 2-0, Kardemir Karabükspor'u 2-1 ve Trabzonspor'u da 3-0 yenerek 4 maçta 12 puan topladı ve zirveye yerleşti.

    Güneydoğu Anadolu temsilcisi ise son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle puan cetvelinde geri sıralara düştü. Ligde 4 galibiyet, 3 beraberlik elde ederek topladığı 15 puanla zorlu maç öncesi 12. sırada yer alan Gaziantepspor, son 3 haftada adeta kan kaybetti.

    Ligin 9. haftasında Akhisar Belediye'yi tek golle geçen kırmızı siyahlı ekip, Torku Konyaspor'a 2-0, Galatasaray'a 1-0 son olarak da Gençlerbirliği'ne 2-0 yenilerek taraftarını üzdü. Gaziantepspor, Beşiktaş karşısında iyi oynayıp, kötü gidişe "dur" demek istiyor.

    -Beşiktaş'ta eksik fazla-


    Beşiktaş, Gaziantepspor maçına önemli oyuncularından yoksun çıktı.

    Trabzonspor karşısında takımın en önemli "gol silahı" Demba Ba'yı kaybeden ve aynı maçta Mustafa Pektemek'in sakatlanmasıyla şok yaşayan "Kara Kartal"da, savunma bölgesinde de eksikler bulunuyor.

    Tottenham maçında savunma oyuncusu Ersan Adem Gülüm'ün sakatlık yaşaması ve Sivok'un da aynı nedenle henüz takıma katılmaması nedeniyle teknik direktör Slaven Bilic, en geride Pedro Franco ve genç futbolcu Atınç Nukan'a şans verdi. Atınç, bu sezon ilk kez ligde ilk 11'de maça çıktı.

    - Gol umudu Cenk Tosun-


    Demba Ba ve Mustafa Pektemek'in sakatlığının ardından forvette alternatif olarak Hırvat çalıştırıcının elinde sadece Cenk Tosun kaldı.

    Eski Gaziantepsporlu genç oyuncu, Sarıyer, Trabzonspor ve Tottenham maçlarında attığı gollerle moral kazandı. Cenk, haftalar sonra Kamil Ocak Stadı'nda seyircinin karşısına çıktı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Gaziantepspor Demba Ba Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title