Haberler

Gaziantepspor, Başakşehir Karşısında Yara Sarmak İstiyor

Geçen hafta Kamil Ocak’ta Sivasspor’a 1-0 yenilen Gaziantepspor, yarın deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçını kazanarak galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Geçen hafta Kamil Ocak'ta Sivasspor'a 1-0 yenilen Gaziantepspor, yarın deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçını kazanarak galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Evinde üst üstte oynadığı Trabzonspor ve Sivasspor maçlarını kaybeden Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında yarın İstanbul Başakşehir'e konuk olacak. Cezası sebebiyle Abdulkadir Kayalı oynayamazken süresiz kadro dışı kalan Erdem Şen de kadroda yer almayacak. Mutlu Topçu yönetiminde ki; kırmızı- siyahlı ekip, 28 şubattan bu yana ligde oynadığı 5 lig maçında 3 mağlubiyet 2 beraberlik aldı. En son galibiyetini yine İstanbul temsilcisi Galatasaray evinde 2-0 yendi.

Başakşehir Fatih Terim Stadın'da saat 13.30'da başlayacak mücadeleyi hakem İlker Meral  yönetecek. Ligde geride kalan haftada evinde oynadığı 2 maçta Trabzonspor ve Sivasspor'a 1-0 yenilmesine rağmen deplasmandaki iyi oyunuyla bilinen Gaziantepspor, 4 maçtır yenemediği rakibini yenerek ligdeki 5 maçlık galibiyet hasretine bu maçlar son vermek istiyor.

EKSİKLER TEKNİK HEYETİ DÜŞÜNDÜRÜYOR

İstanbul Başakşehir maçı öncesi Gaziantepspor'da cezalı ve sakat oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Kırmız-siyahlılar, Sivasspor maçında cezalı Abdülkadir Kayalı ve kadro dışı kalan Erdem Şen ile birlikte sol bacak üst adalesinde ağrı oluşan ve kas içi ödem, kanama ve zarda yırtık tespit edilen Mustafa Durak'dan da faydalanamayacak.

16.RANDEVU

Medipol Başakşehir ile Gaziantepspor, Süper Lig'de 15. kez karşı karşıya gelecek.Eski adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 2007-2008 sezonunda ilk kez Süper Lig'de yer almasıyla başlayan rekabette geride kalan 15 maçtan 6'sını Medipol Başakşehir, 6'sını Gaziantepspor kazandı, 3 maç ise berabere sonuçlandı. Medipol Başakşehir'in 19 golüne, konuk Gaziantepspor 22 golle karşılık verdi.

Sezonun ilk yarısında Kamil Ocak Stadı'nda oynanan maçı Medipol Başakşehir 1-0 kazandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantepspor Başakşehir Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title