Haberler

Gaziantepspor-Antalyaspor Karşılaşması Soyunma Odaları

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında evinde konuk ettiği Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden Gaziantepspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın ligde kaldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında evinde konuk ettiği Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden Gaziantepspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın ligde kaldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Sergen Yalçın, takımın iyi bir karşılaşma çıkardığını söyleyerek şöyle konuştu:

"Üzerimizden çok büyük bir yük kalktı gerçekten. Ligin bitimine 3 hafta kala gelerek çok stresli bir ortamda 3 tane final maçına çıkmak gerçekten kolay değil. Şunu söyleyeyim gerçekten oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bu maçta sezon istatistiklerinin çok üzerinde bir performans gösterdiler. Neredeyse kalecimiz yere bile yatmadı yani, üç maçta pozisyon bile vermedik. Bu da tamamen oyuncularımın kalan 3 maça motive olmasıyla alakalı. Sevinçliyiz, tabi sevinirken de ben Sivasspor için Eskişehirspor için de üzülüyorum. Çünkü Eskişehirspor 1'inci lige ilk çıktığı sene ben Eskişehirspor forması giyiyordum. Sivasspor sezona başladığım takım. Gerçekten bu ligde olması gerektiğine inandığım bir takım. Bizim açımızdan stresli bir üç hafta oldu. Bu üç haftada tesisten belki bir defa çıktık bunun dışında çıkmadık, çünkü gerçekten işimizin zor olduğunu biliyorduk. Bizim için çok riskli bir görevdi, sonuçta mutlu bir tablo ortaya çıktı. Bu da bizi mutlu ediyor tabi ki. Benim anlaşmam 3 maçlıktı. Benim anlaşmam bu akşam itibariyle bitti artık, önümüzdeki sezonla ilgili planı henüz ekibimizle planlamadık. Nasıl bir plan yapacağız bilmiyorum, ama dediğim gibi stresli bir üç hafta geçti. Biraz gidip kafa dinlememiz gerekiyor. Gerçekten yorulduk, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais de zor bir maç olduğunu ifade ederek şunları dedi:

"Biz sahaya galibiyet için çıkmıştık. Ama sanırım ilk yarı sahada deyim yerindeyse hiç gözükmedik. Çok fazla pozisyonumuz yoktu. Çok fazla dikkat dağınıklığı yaşadık, şutumuz bile yoktu. Sanki futbolcularım sahada tatili düşünüyor gibiydiler. Diğer taraftan baktığımızda Gaziantepspor takımı kazanmaya mecbur olduğu bir maça çıktı. Zor olan şeyleri başardı kendilerini tebrik ediyorum. Kendi oyuncularımı da tebrik ediyorum. Öncelikli hedefimiz ligde kalmaktı bunu başardık. Zor bir ligde bir çok büyük takımdan puanlar topladık. Önümüzdeki sezon daha iyi bir oyun sergileyeceğiz."

- Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantepspor Sergen Yalçın Antalyaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title