Haberler

Gaziantepspor - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından

Gaziantepspor - Akhisar Belediyespor maçının ardındanGaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Gaziantepspor - Akhisar Belediyespor maçının ardından

Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında sahasında Akhisar Belediyespor'a 2-1 mağlup olan Gaziantepspor'da teknik direktör İsmail Kartal, zorluklarla mücadele edip üstesinden gelmeye çalıştıklarını kaydederek, şöyle dedi

Her iki takımda da iki devrede dengeli bir oyun vardı. Bir kurtarılan penaltı, takımın biraz moral ve motivasyonunu yükseltti sonra attığımız bir golle öne geçtik. İkinci yarı istemediğimiz bir şekilde geriye fazla yaslandık. Rakiple bir, iki pozisyona girdik. 2-0 öne geçebilirdik. Bu manzara birkaç haftadır maalesef var. Bu şekilde kırılma anlarında biz kırılıyoruz. Oyuncularımızın kendi aralarında bir iletişim eksikliğinden dolayı gol yiyoruz ve mağlup oluyoruz. Ben oyuncularıma güveniyorum. Sezon başından bu yana zorluklarla mücadele ediyoruz, hep birlikte bunun üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Akhisar takımını tebrik ediyorum, önümüze bakacağız.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise hak ettikleri bir karşılaşmayı kazandıklarını ifade ederek, Gaziantep'e maç için gelmek güzel. Gaziantep önemli bir şehir. Gaziantepspor önemli bir parçamız. Bugün bu maçı biz kazandık. Çok hak ettiğimiz bir maçı kazandığımızı düşünüyorum. Sahanın zemini oldukça kötü. Biz duran topta bir gol kazırdık. İkinci yarıda çok baskılı oynadık. Takım her geçen gün gelişiyor. Ben oyunculara, oyuncular da bana alışıyor. Çok çalışmanın, çok şans getireceğini düşünüyorum. Önümüzde 3 maç var, ikinci yarı takviyeler yapıp yolumuza devam edeceğiz diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor İsmail Kartal Gaziantepspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title