Haberler

Gaziantepliler Kurtuluş Gününde Tek Yürek Oldu

25 Aralık Gaziantep’in kurtuluşunun 94. yıl dönümünde farklı görüşteki siyasetçi, sivil toplum örgütü temsilcileri, kentin protokol ile bir araya geldi.

25 Aralık Gaziantep'in kurtuluşunun 94. yıl dönümünde farklı görüşteki siyasetçi, sivil toplum örgütü temsilcileri, kentin protokol ile bir araya geldi.

Gaziantep Savunması'nın 94. yıl dönümü etkinlikleri tek yürek olarak kutlanıyor. Gaziantep'in 14 Şehitlik olarak da bilinen Dokurcum Meydanı'nda düzenlenen törende muhalefet ile iktidar da bir araya getirdi. Törene Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal, Ak Parti Milletvekilleri Nejat Koçer, Ahmet Uzer, Canan Candemir Çelik, CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, MHP Milletvekili Ümit Özdağ Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bazı belediye başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile protokol katıldı. Birbirleri ile tokalaşıp, kısa süreli sohbetler ederken birliktelik mesajları verdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 6 bin 317 şehidimizi rahmetle andıklarını belirterek, "Sevgili gençler siz göz bebeğimizsiniz. İstiklalimiz istikbalimizsiniz bu şerefli tarihin torunları olarak, biz 25 Aralık Gaziantep'in kurtuluşunu unutmayacağız unutturmayacağız. Yeniden bütün dünyaya haykırıyoruz. ve diyoruz ki ilk günkü 25 Aralıktaki aynı azim ve aynı kararlılıkla bağımsız ve hür Türkiye için mücadele edeceğiz" dedi.

Duygusal anlarında yaşandığı programda öğrenciler günün önemini anlatan şiirler okudu. Program, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın verdiği konserin ardından Gaziantep folklor ekibinin halaylarıyla devam etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Soysal Fatma Şahin Gaziantep AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir?
title