Haberler

Gaziantepli Memur Adayları KPSS'de Ter Döktü

GAZİANTEP(İHA) – Gaziantepli memur adayları, Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) ter döktü. Sınava giren adaylar Türkçe alanında zorluk çektiklerini belirttiler.

Yurt genelinde olduğu gibi saat 9.30'da başlayan KPSS'ye girecek Gaziantepli adaylar, sabahın erken saatlerinde okullara geldiler. Zorlu çalışma temposunun ardından sınava giren adaylar Türkçe alanındaki sorulardan yakındılar.

Felsefe grubu öğretmenliği için sınava giren Tuğba Evren, "Özelikle Türkçe kısmı çok zordu. Diğerleri kolaydı" dedi. Çok büyük bir tempoyla sınava girdiğini belirten memur adayı Evren, "Dönem başından beri hazırlandım. Gecemi gündüzüme kattım. Allah'ım inşallah nasip eder de olur" ifadelerini kullandı.

Tarih ve coğrafya sorularında zorlanmadığını ancak Türkçe'de sıkıntı yaşadığını belirten Edebiyat ve Türk Dili grubu öğretmenliği için sınava giren İbrahim Halil, "Sorular biraz anlaşılmazdı. Anlamakta güçlük çektik. Tarih ve coğrafya genel olarak kolaydı. Anayasa ve güncel bilgiler de öyle. Onun dışında matematiğe de zaman ayırabildiğimiz kadar yaptık. Hayırlısı olsun inşallah. İyi bir sonuç elde ederiz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title