Haberler

Gaziantep Üniversitesinde Mezuniyet Töreni

Güncelleme:

Gaziantep Üniversitesi 2013-2014 eğitim öğretim yılı fakülte, enstitü, yüksekokul ve meslek yüksekokulları mezunları törenle diplomalarını aldı.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) 2013-2014 eğitim öğretim yılı fakülte, enstitü, yüksekokul ve meslek yüksekokulları mezunları törenle diplomalarını aldı.

GAÜN atletizm sahasında düzenlenen törende 5 bin 685 öğrenci diploma almanın coşkusunu yaşadı.

Törenin açılış konuşmasını mezun öğrenciler adına İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi birincisi Ömer İhsan Yılmaz yaparak, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Törene; Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun, İl Sağlık Müdürü Metin Karakök, akademisyenler ile çok sayıda aile ve binlerce öğrenci katıldı.

Öğrencilerin mezuniyet coşkusuna ortak olduklarını belirten Rektör Coşkun, "Hocalarıma ve akademisyenlerime teşekkür etmek istiyorum. Öğrencilerimizi yeni bir hayata yelken açmaları için gönderiyoruz. Doğruluktan ve dürüstlükten vazgeçmeyin, biz her zaman arkanızda olacağız. Hepinize hayırlı bir hayat diliyorum" dedi.

Gaziantep Üniversitesi'nin çağdaşlaşma yolunda üzerine düşen vizyonu yerine getirdiğini dile getiren Taşdöğen, mezunlara başarılar dileyerek şunları söyledi:

"Teknoloji ve bilimin ortak dil olarak tüm dünyayı kuşattığı çok uluslu şirketlerin öne çıktığı globalleşen bir dünyada eğitim ve bilimin gücü tartışılmazdır. Zira aynadaki görüntümüzün bizi mutlu etmesi eğitim ve bilime vereceğimiz önemle orantılıdır. Gelişen toplumların eğitim sorununu sıkça masaya yatırmaları bu anlamda aldıkları karar ve uygulamaların ülkelerin geleceğini tasarlamakla eşdeğer olduğu bilincini taşımaları da bu nedenledir."

Açılış konuşmalarının ardından başarılı öğrencilere diplomaları ve hediyeleri verildi. Öğrenciler ant içerek mezuniyet keplerini havaya fırlattı. Mezuniyet programı şarkıcı Zara'nın konseri ile sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Metin Karakök Yavuz Coşkun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title