Haberler

Gaziantep Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde İlk Mezuniyet Heyecanı

Gaziantep Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde ilk mezuniyet heyecanı GAZİANTEP Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü ilk mezunlarını verdi.

Gaziantep Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde ilk mezuniyet heyecanı

GAZİANTEP Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü ilk mezunlarını verdi. Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda Gazetecilik Bölümü tarafından düzenlenen mezuniyet törenine İletişim Fakültesi Dekanı Cengiz Toraman, Gazetecilik Bölüm Başkanı Gökhan Gökgöz, Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü Başkanı Emre Köksalan, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, öğrenciler ve aileleri katıldı. Törende konuşan İletişim Fakültesi Dekanı Cengiz Toraman, mezun olan öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, Mezun olan arkadaşlarımız medya sektöründe ve kurumların iletişim birimlerinde çalışacaklardır. İletişim mezunları mesleki bıkkınlık yaşamayacak bir iş hayatına atılıyorlar. Umuyoruz mezun ettiğimiz öğrenciler mesleki anlamda başarılı bir hayat yaşarlar. İletişim Fakültesi'nden mezun olan bu genç iletişimciler, iletişimin etik kurallarını da gözeterek ellerindeki güçlü silahı toplumun lehine kullanacaklardır dedi. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ise, gelişen çağda iletişim araçlarının çoğalması ve çeşitlenmesi alanında daha tecrübeli insanlar yetiştirilmesinin kaçınılmaz olduğunu kaydederek, Bu açıdan iletişim fakültelerinin büyük bir sorumluluk yüklendiğini de ifade etmek gerekir. İletişim fakültesinden mezun olacak arkadaşlarımız için aslında esas maraton, asıl koşu bundan sonra başlayacak diye konuştu. Konuşmaların ardından fakülteyi dereceyle bitiren öğrencilere plaket verildi. Okulu bitirmeye hak kazanan öğrencilerin diplomalarını aldığı tören, öğrencilerin hep birlikte kep atmasıyla sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Gaziantep Üniversitesi Gökhan Gökgöz İbrahim Ay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title