Haberler

Gaziantep ?ülkeme Katkı İçin Engelli Değilim? Projesi 6?ıncı Yılında

?Ülkeme katkı için engelli değilim? projesi 6'ıncı yılındaTürkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi ve Gaziantep Çalışma ve İş Kurumu tarafından faaliyete geçirilen 'Ülkeme Katkı İçin Engelli Değilim' projesinin 6'ncı yılı toplantısı düzenlendi.

?Ülkeme katkı için engelli değilim? projesi 6'ıncı yılında

Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi ve Gaziantep Çalışma ve İş Kurumu tarafından faaliyete geçirilen 'Ülkeme Katkı İçin Engelli Değilim' projesinin 6'ncı yılı toplantısı düzenlendi.

Kent Konseyi Toplantı salonunda düzenlenen toplantıya; İŞKUR İl Müdürü Siraç Ekin, Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Hulusi Kalender ve ilgililer katıldı. 2010 yılında başlayan ve 5 yıldır kabul gören 'Ülkeme Katkı İçin Engelli Değilim' engelli istihdamı projesi 6.yılında da iki kurum arasında protokol imzalanarak yenilendi. Toplantıda konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Hulusi Kalender, engellilere yönelik İŞKUR ile birlikte yürüttükleri projenin 6'ıncı yılına girmesinden dolayı büyük bir onur yaşadıklarını belirterek proje sayesinde binlerce engelli vatandaşın istihdam edildiğini söyledi. İŞKUR İl Müdürü Siraç Ekin ise Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi ile yürüttükleri projenin gayet başarılı bir şekilde ilerlediğini kaydetti. Yapılan konuşmaların ardından iki kurum arasında protokol imzalanarak 'Ülkeme Katkı İçin Engelli Değilim' engelli istihdamı projesi yenilendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hulusi Kalender Gaziantep Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title