Haberler

Gaziantep Ticaret Borsasından (Gtb) "Mazeret Yok" Eğitimi

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ve Gaziantep Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliğiyle, GTB üyelerine yönelik "Gelişmek ve Değişmek İçin Mazeret Yok” konulu eğitim semineri düzenlendi.

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ve Gaziantep Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliğiyle, GTB üyelerine yönelik "Gelişmek ve Değişmek İçin Mazeret Yok" konulu eğitim semineri düzenlendi.

Yaşam koçu ve yazar Dr. Şaban Kızıldağ'ın ' Tek Kişi, Çok Hikaye' temasıyla konuşmacı olarak katıldığı eğitim semineri Zeugma Mozaik Müzesi Poseidon Salonunda gerçekleştirildi.

İş hayatında ve özel yaşamda karşılaşılan engellerin nasıl fırsata dönüştürülebileceği konularının ele alındığı seminere, Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Ünlü, GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Gaziantep Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Karayılan, Nizip Ticaret Odası Başkanı İbrahim Sarı, MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, GTB Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, günlük hayatta istenmeden de olsa başvurulan mazeretlerin artık günümüzde toplumsal bir sorun ve alışkanlık haline dönüştüğünü ifade etti.

İnsanların mazeretler üretmeden kendini geliştirmeyi bir yaşam tarzı olarak benimsemesi gerektiğini vurgulayan Tiryakioğlu, " Hayatımızda olumsuz etkilerini direkt veya dolaylı yollardan hissettiğimiz mazeretlerden moral ve motivasyonumuzu yüksek tutarak daha da uzak kalacağımızı göz ardı etmemeliyiz" dedi.

'Mazeret Yok' eğitimlerine Dr. Şaban Kızıldağ'ın eğlenceli bir üslupla farklı bir tat kattığını belirten Tiryakioğlu, seminerin tüm katılımcılar için verimli geçmesi temennisinde bulundu. Tiryakioğlu, ayrıca üyelerine yönelik gerçekleştirdikleri sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetleri aralıksız sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

"MAZERETİ OLAN GELSİN"

Konuşmaların ardından kürsüye çıkan Yaşam Koçu ve Yazar Dr. Şaban Kızıldağ ise eğitimin amacı hakkında açıklamalarda bulundu.

Gelişmek ve değişmek içim 'Mazeret Yok' eğitim söyleşileriyle, mazeret üretme alışkanlıklarından kurtulmayı ve hayata karşı yeni bakış açıları kazandırmayı hedeflediklerini kaydeden Kızıldağ, mazeretsiz bir dünyanın kapılarını aralamak istediklerini söyledi.

Gösteri tadındaki eğlenceli eğitim çalışmasında gerçek hayattan alınmış,farklı meslek ve yaşamlardan ilginç örnekleri dile getiren Kızıldağ'ın, yaklaşık 1,5 saat süren eğitim semineri katılımcıların büyük ilgisini topladı.

Eğitim sonrası GTB Meclis Başkanı Memiş, Yönetim Kurulu Başkanı Tiryakioğlu ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Karayılan tarafından, Dr. Kızıldağ'da Antep fıstığı kabuklarından özel olarak hazırlanmış cam vazo hediye edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Ticaret Borsası Zeugma Mozaik Müzesi Mehmet Karayılan Şaban Kızıldağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title