Haberler

Gaziantep'ten Kısa Kısa

Zirve Üniversitesi'nde Kariyer Zirvesi ve Sektör Fuarı düzenlendi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, fuara katılan İstikbal Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Grup Başkanı Bilal Boydak, işletmeler bazında son yirmi yıldaki değişimin 3 bin yıllık değişime bedel olduğunu belirtti.

Sosyal medyanın, markaların pazarlama stratejileri için temel unsurlardan biri haline geldiğini ifade eden Boydak, şunları kaydetti:

"Yaşadığımız gezegen, 10 yılda bir yeniden kurgulanıyor. İşletmeler, markalar, kurumlar dijital dünyaya önem vermeli. Türkiye'de 37 milyon 3G cihaz kullanıcısı var. Her 6,5 dakikada telefonumuza bakıyoruz. Bilgi balıktan daha çabuk kokuyor. İşletmeler olarak bunun farkına varamazsak marka yönetemeyiz."

Günümüzde marka olmanın artık çok zor hale geldiğini vurgulayan Boydak,  herkesin marka olmak istediğine dikkati çekti.

İşletmeler ve kurumlarda müşterilerin "velinimet" olduğunun altını çizen  Boydak, "Dünya değiştikçe müşteriler de değişiyor. Müşterilerin ihtiyaçlarına cevap vermek zorundayız. Müşterinin önemini ve değerini doğru kavramayan işletmeler ve kurumlar uzun ömürlü olamaz" değerlendirmesini yaptı.

-"Kendini Tanı" konulu seminer

Bank Asya İnsan Kaynakları Müdürü Sinan Önol da Zirve Üniversitesi'nde fuar kapsamında "Kendini Tanı" konulu seminer verdi.

Duysal zekanın iş hayatının doğru anahtarı olduğuna dikkati çeken Önol, "Duygusal zekanın ilk koşulu ise kendinizi doğru tanımanızdır" ifadelerini kullandı.

Doğru meslek seçiminde kişinin kendini tanımasının önemli olduğunu vurgulayan Önol, bankacılık sektörüne yönelik de bilgiler verdi.

Bankalarda işe alım yapılırken her birimin belli ön koşullar oluşturduğun belirten Önol, şunları kaydetti:

"Bunların başında kişinin kendini doğru tanımlayabilmesi ve eksikliklerinin farkında olması yatıyor. Zayıflıklarımızı bilmek bize onları denetleme gücü verir. Kendimizi tanımak sadece doğru mesleğin seçiminde değil, doğru bir ekip oluşturmakta da çok önemli. Bankacılık sektörü de başka bir çok sektör gibi başarılı ekiplerle ayakta duran bir sektör."

-Spor müsabakası

Üniversitelerarası Basketbol Ligi (ÜNİLİG) K Grubu'nda yer alan Zirve Üniversitesi, 10. hafta deplasmanda Okan Üniversitesi ile karşılaştı.

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa,  rakibini 38 sayı farkla 95-57 mağlup ederek grubu ikinci sırada bitirerek  play-off turuna yükselen takımlarını kutladı.

Takımın geçen sezon şampiyon olduğunu anımsatan Prof. Dr. Kısa, "Her zaman olduğu gibi play-off turunda da takımımıza desteğimiz devam edecek" ifadelerini kullandı.

Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı Başkanı Erdal Budak  da gruptan çıktıkları için mutlu olduklarını vurguladı. - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Zirve Üniversitesi Adnan Kısa Gaziantep İstikbal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title