Haberler

Gaziantep'teki Terör Saldırısı

Gaziantep'te 54 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısında oğlu ve yeğenini kaybeden Kadir Alparslan, yaşadıkları acının tarifsiz olduğunu belirterek, teröre tepki gösterdi.

Gaziantep'te 54 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısında oğlu ve yeğenini kaybeden Kadir Alparslan, yaşadıkları acının tarifsiz olduğunu belirterek, teröre tepki gösterdi.

Taziyeleri Pervari Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde kabul eden Alparslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25 yıl önce Siirt'in Pervari ilçesinden çalışmak için Gaziantep'e geldiklerini ve bir oto tamir atölyesinde işçi olduğunu ifade etti.

Olay gecesi misafirleri olduğu için düğüne gidemediğini 14 yaşındaki oğlu Muhammet'in eğlenmesi için kuzeniyle gönderdiğini anlatan Alparslan, patlama sesini duyduğunda korktuğunu ve hızla olay yerine gittiğini söyledi.

Baba Alparslan, o anda yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Manzara çok kötüydü, kimseyi teşhis edecek durumda değildik, sadece oğlum ve yeğenim orada olmasın diye dua ettim. İçimizde çok büyük bir korku vardı, dün onu zorla da olsa teşhis edince dünya başımıza yıkıldı. Bin bir emekle büyüttüğümüz fidanlarımız terör nedeniyle kopup gitti."

Terör olaylarının artık son bulması gerektiğini vurgulayan Alparslan, "Maalesef büyüklerin suçunu çocuklar çekiyor, dün ölenlerin çoğu küçücüktü. Teröristlere ve onlara destek verenlere lanet olsun. Eli defter, kalem, pasta tutması gereken çocuklarımız, bir bombayla yitip gitti. Ciğerimiz yanıyor, bu acı tarif edilemez, Allah bir daha kimseye yaşatmasın." sözlerine yer verdi.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Akdere Mahallesi'nde 20 Ağustos 2016 tarihinde bir sokak düğününde meydana gelen terör saldırısında 54 kişi hayatını kaybetti.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Pervari Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title