Haberler

Gaziantep'teki Terör Saldırısı

Gaziantep Dernekleri Federasyonu Başkanı Necati Göksu, Gaziantep'teki terör saldırısını kınadı.

Gaziantep Dernekleri Federasyonu Başkanı Necati Göksu, Gaziantep'teki terör saldırısını kınadı.

Göksu, Gaziantep dışında faaliyet gösteren 38 derneğin bağlı olduğu federasyon adına yaptığı yazılı açıklamada, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Saldırının yapılış şekli ve Gaziantep'in seçilmesinin rastlantı olmadığını belirten Göksu, insanlık tarihinde eşi benzeri az rastlanan bir vahşet ve ihanete şahit olunduğunu kaydetti.

Göksu, Gaziantep'in Kürdüyle Arabıyla Türküyle kardeşçe birlik ve berberlik içinde yaşayan, aynı zamanda da üreten ve gelişmiş bir şehir olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"İstiyorlar ki korkalım, birbirimize düşüp provokasyonlara gelelim. Birlik ve beraberliğimizi bölmeyi ve topluma korku salmayı hedefleyen bu alçak saldırı, bizleri daha fazla birbirimize kenetlemiştir. Masum insanların kanını dökerek varlığını devam ettirmeye çalışan hain terör odakları bilmeli ki yüzyıllardır barışın, kardeşliğin, hoşgörünün simgesi olan Gaziantep'te hedefinize ulaşamayacaksınız. Şunu herkes bilsin ki FETÖ'cü hainlerin darbe teşebbüsleri, PKK'nın kardeşi kardeşe kırdırma çabaları ve DAEŞ terörünün mezhep çatışması oyunları bu milleti birbirine düşürmeye vakıf olmayacaktır."

Göksu, Kurtuluş Savaşı'nda nasıl mücadele edildiyse şimdi de tüm hainlere karşı gelinmesinin bilindiğini belirterek, "Dış destekli bu hain maşalar bilmelidir ki bataklığa çevirmeye çalıştığınız güzel ülkemizde inşallah bataklıkta boğulan siz hainler olacaksınız." ifadelerini kullandı.

Terörün her türlüsünü lanetlediklerinin altını çizen Göksu, hiçbir kalleş saldırının, hain pusunun milleti beraber yaşama kararlığından, bölünmez bütünlüğünden döndüremeyeceğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Göksu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title