Haberler

Gaziantep'teki Terör Saldırısı

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, "Şahinbey ilçemiz Beybahçe Mahallesi'nde yapılan bir düğüne, menfur bir bombalı terör saldırısı gerçekleştirilmiştir.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, "Şahinbey ilçemiz Beybahçe Mahallesi'nde yapılan bir düğüne, menfur bir bombalı terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Bu saldırıda şu an itibariyle 30 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 94 vatandaşımızın da yaralandığı anlaşılmıştır" dedi.

Yerlikaya, yaptığı yazılı açıklamada, kenteki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısının 30'a yükseldiğini, 94 kişinin de yaralı olduğunu bildirdi.

Ülkenin ve aziz milletin bölünmez bütünlüğüne yönelik bu hain saldırı ve saldırıyı düzenleyenleri nefretle lanetle kınadıklarını belirten Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Şahinbey ilçemiz Beybahçe Mahallesi'nde yapılan bir düğüne, menfur bir bombalı terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Bu saldırıda şu an itibariyle 30 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 94 vatandaşımızın da yaralandığı anlaşılmıştır. Ülkemizin ve aziz milletimizin bölünmez bütünlüğüne yönelik bu hain saldırı ve saldırıyı düzenleyenleri nefretle lanetliyoruz. Yıkıcı ve bölücü mihraklar, bu ve benzeri saldırılarla Türkiye Cumhuriyeti ve aziz milletimiz üzerindeki kirli emellerine asla ulaşamayacaklardır. Bu hain saldırıyı gerçekleştirenler yüce Türk adaleti önünde hesap vereceklerdir. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin ve Gazi şehrimizin başı sağ olsun."

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Şahinbey Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title