Haberler

Gaziantep'teki Silahlı Saldırılar

Gaziantep'te bir saat arayla düzenlediği silahlı saldırılarda bir kişiyi öldüren 2 kişiyi de yaralayan zanlı tutuklandı.

Gaziantep'te bir saat arayla düzenlediği silahlı saldırılarda bir kişiyi öldüren 2 kişiyi de yaralayan zanlı tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, birer saat arayla bir kişiyi öldüren 2 kişiyi de yaralayan Ö.A'yı (19) Uşak'ta yakalanmasının ardından kente getirdi.

Emniyetteki işlemlerin ardından Şehit Kamil Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı, yoğun güvenlik önlemi altında adliyeye sevk edildi.

Zanlı, nöbetçi sulh ceza mahkemesince tutuklandı.

Gaziantep'te 2 Aralık'ta yaşanan silahlı saldırılarda, Ö.A, Şehitkamil ilçesi İncilipınar Mahallesi İstasyon Caddesi'nde aracıyla kırmızı ışıkta bekleyen Naci İslam'a av tüfeğiyle ateş etmişti. İslam'ı yaraladıktan sonra aracını gasbederek kaçan zanlı, birer saat arayla önce GATEM Sanayi Sitesi'nde çay ocağı işlettiği belirtilen Arap Özkoyuncu'yu, ardından Kavaklık Mahallesi'nde H.M.Y'yi tüfekle yaralayarak kaçmıştı.

Özkoyuncu'nun müdahaleye rağmen kurtarılamadığı olaylarla ilgili aranan, sahte kimlikle Uşak'ta bir otele kayıt yaptırdığı belirlenen zanlı, fiziki takiple kent merkezindeki börekçide yakalanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Uşak 3.Sayfa Haberler

title