Haberler

Gaziantep'teki Cinayetler

Gaziantep'te ayrı yaşadığı eşi tarafından 8 akrabasıyla öldürülen Tuğba Taş'ın annesi Kudret Taş, kızının katilinin bir an önce yakalanmasını istiyor.

Gaziantep'te ayrı yaşadığı eşi tarafından 8 akrabasıyla öldürülen Tuğba Taş'ın annesi Kudret Taş, kızının katilinin bir an önce yakalanmasını istiyor.

Anne Taş, gazetecilere yaptığı açıklamada, acısının hala çok taze olduğunu söyledi.

Olayın ardından kaçan zanlının yakalanmadığını, bunun da kendisini çok tedirgin ettiğini belirten acılı anne, kendisi hakkındaki koruma kararının da geri çekildiğini anlattı.

Anne Taş, "Can korkusuyla yaşıyorum. Bana bir polisin numarasını verdiler. Bir şey olduğunda o numarayı aramamı söylediler. O numarayı arayana kadar, zaten Yusuf Taş, her şeyi bitirmiş olur. Yusuf, beni öldürdükten sonra mı gelecekler?" şeklinde konuştu.

Taş, kızının katilinin bir an önce yakalanmasını istediğini dile getirerek, "Her an çıkıp gelecek diye tedirgin oluyorum. Hayatımda bir kız kardeşim ve bir de kızım vardı, tek evladımdı. Onu da elimden aldı. Yusuf, daha kaç hayatı bitirecek?" ifadelerini kullandı.

Olayın ardından yayımlanan haberlerde kızıyla ilgili birtakım iddialar ortaya atıldığını aktaran Taş, şunları kaydetti:

"Olay günü kaybeden Turan Taş'ın kızımla evleneceği yönündeki söylentiler doğru değil. Bu çocuğun hayatında zaten bir kız vardı. Ben bu çocuğa nasıl kızımı verebilirim ki? Yusuf'un akrabaları cezai indirme gitmek için olayı namus meselesi haline getirmeye çalışıyor. Yusuf'un kuzeni Turan'ın kızımla asla bir alakası yoktur. Zaten Turan'ın başka bir ilişkisi vardı. Bunu Turan'ın sosyal paylaşım sitesindeki fotoğraflarından da görebilirsiniz. Turan'ın kızımla sadece abla-kardeş ilişkisi vardı.

Hatta Turan, kız arkadaşının fotoğrafını kızıma gösterip fikrini bile almıştı. Kızım, Turan'a neden yüzük takmadığını sorduğunda ise Sevgililer Günü'nü beklediğini söylemişti."

Düztepe Mahallesi'nde 5 Ocak'ta Yusuf Taş tarafından gerçekleştirildiği ileri sürülen silahlı saldırı sonucu, aralarında kendisinden boşanmak isteyen eşinin de bulunduğu 4 kişi ölmüş, 2 kişi yaralanmıştı. Olaydan kısa süre sonra da Sam Mahallesi'ndeki evde şüphelinin amcası, yengesi ve çocuklarının da bulunduğu 5 kişi daha silahla vurulmuş halde bulunmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ibraam:

Anlamadığım tlf numarasını neden veriyorlar, gelen adam zaten öldürmeye gelecek vurduktan sonra nasıl tlf yapacak ki, bence bunlar hikaye devlet benim can güvenliğimden sorumludur. can güvenliğim tehlikede ise güvenliğimi sağlamak zorundadır, kanun güvenlik tedbirini sen al demiyor, bu bakımdan derhal güvenlik verilmesi gerektiği kanısındayım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title