Haberler

Gaziantep'teki Cinayet

Mezarlıktaki bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden kadınlardan 2'si Gaziantep'te, 2'si de Şanlıurfa'da toprağa verildi

Gaziantep'teki bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi.

Yakınları tarafından morgdan alınan Fatma Acar'ın cenazesi, olayın gerçekleştiği Yeşilkent mezarlığında, Neslihan Taş'ın cenazesi ise Yeşilkent köyünde defnedildi.

Adli Tıp Kurumu morgundan alınan Semsiye Yavuz ile annesi Ayşe Demir'in cenazeleri ise Şanlıurfa'nın Birecik ilçesine götürüldü. Anne ile kızı Yeşildağ Camisindeki namazın ardından Birecik Asri Mezarlığında toprağa verildi.

Ölenlerin yakınları cenaze töreninde ağıt yaktı gözyaşı döktü.

Olay

E.Y'nin dün, Yeşilkent Mezarlığında, trafik kazasında hayatını kaybeden kız kardeşinin cenazesine gelenlere rastgele bıçakla saldırması sonucu, annesi Semsiye Y. (67), anneannesi Ayşe Demir (90), yeğeni Neslihan Taş (29) ve komşusu Fatma Acar (44) hayatını kaybetmiş, yaralananlar hastanelerde tedavi altına alınmıştı.

Evlenmesine karşı çıktığı kız kardeşinin ölümü nedeniyle ailesini suçladığı ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen şüpheli, olay sonrasında jandarma tarafından gözaltına alınmış ve sevk edildiği adliyede tutuklanmıştı. - Gaziantep

Kaynak: AA / Güncel

Yeşilkent Şanlıurfa Birecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title