Haberler

Gaziantep'te Zara Konseri

Sanatçı Zara, Gaziantep Üniversitesi'nin 40.kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında konser verdi.

Sanatçı Zara, Gaziantep Üniversitesi'nin 40. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında konser verdi.

Gaziantep Üniversitesi, 40. kuruluş yıl dönümü nedeniyle etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında Zara'dan önce sahneye çıkan DJ Batuhan, bir birinden güzel şarkılar çaldı. DJ Batuhan'ın çaldığı şarkılara gençler dans ederek eşlik etti. Akşam saatlerinde yağan yağmura rağmen üniversite öğrencileri konser alanında Zara'nın söylediği şarkılar ile coştu. Zara, sahnede aşırı şekilde yağan yağmurda öğrencilerin ıslanmasından dolayı konseri iptal etmek istedi. Öğrenciler ise yağan yağmura rağmen konserin devam etmesini istediler. Yağmur altında öğrenciler söylenen şarkılara kimi zaman alkış çalarak kimi zamanda söyleyerek şarkılara eşlik etti.

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Yavuz Coşkun, sahneye çıkarak Zara'ya katılımlarından dolayı plaket ve çiçek verdi. Coşkun, "Sanat kültür bilim şenliklerimizin son akşamı ama parlayan yıldız Gaziantep Üniversitesi bu akşam bir yıldızı konuk ediyor. Her zaman kendisini zevk ile dinlediğimiz Zara'nın onur konuğu olarak etkinliğimize katılım gösterdikleri için teşekkür ederim. Kapanış gecemizde üniversitemizde ağırlamaktan büyük onur duyduğumuzu belirtiyor.Kendisine geldiği için teşekkür ederim" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Gaziantep Üniversitesi Yavuz Coşkun Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title