Haberler

Gaziantep'te Yol Kapatan Gruba Müdahale

Gaziantep'te yol kapatan gruba müdahale Metin Faruk TAMER/ GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK'ya yönelik operasyonda 16 kişinin tutuklanmasını protesto ederek polise taş, molotof kokteyli ve havai fişek atan gruba biber gazı ve basınçlı suyla müdahale edildi.

Gaziantep'te yol kapatan gruba müdahale

Metin Faruk TAMER/ GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK'ya yönelik operasyonda 16 kişinin tutuklanmasını protesto ederek polise taş, molotof kokteyli ve havai fişek atan gruba biber gazı ve basınçlı suyla müdahale edildi.

Beybahçe ve Vatan Mahalleleri'nde havanın kararmasıyla toplanan 80 kişilik grup, kentte terör örgütü PKK'nın şehir yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan ve gündüz saatlerinde adliyeye sevk edilen 18 şüpheliden 16'sının tutuklanmasına tepki gösterdi. Grup, ara sokaklarda izinsiz gösteri yaptı. Bu sırada dağılmaları yönündeki uyarılara olumsuz yanıt veren gruptakiler polise, taş, molotof kokteyli ve havai fişek attı. Polisler de dağılmayan gruba biber gazı ve basınçlı suyla müdahale etti. Gruptakiler ara sokaklara girip dağıldı.

FOTOĞRAFLI

DHA-Güvenlik - Türkiye- Gaziantep - Metin Faruk TAMER

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title