Haberler

Gaziantep'te Yeni Yıl Coşkusu, Ilk Bebek Ise 'Yakup Sergen'

Gaziantep'te yeni yıl coşkusu, ilk bebek ise 'Yakup Sergen'GAZİANTEP'te, yeni yıl geleneksel hale gelen kebap partileri ile kutlandı.

Gaziantep'te yeni yıl coşkusu, ilk bebek ise 'Yakup Sergen'

GAZİANTEP'te, yeni yıl geleneksel hale gelen kebap partileri ile kutlandı. Oteller, restoranlar ve barlarda düzenlenen yılbaşı partilerine katılanlar ise yeni yıla sevdikleriyle girmenin mutluluğunu yaşadı. Yeni yılın ilk bebeğine ise 'Yakup Sergen' ismi verildi.

Yemekleri ile ünlü kentte yılbaşı gecesi için kebap partileri yapıldı. Neredeyse her köşe başına kurulan mangallarda pişen kebaplardan yemek isteyen vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu. Birçok eğlence merkezinde sahneye çıkan sanatçılar ve DJ'ler, vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Vatandaşlar, yapılan geri sayımın ardından birbirlerine sarılarak 2017 yılının gelişini kutladı.

POLİS HUZUR OPERASYONU DÜZENLEDİ

Polis ise yılbaşı kutlamaları nedeniyle kentte kuş uçurtmadı. Gece yarısı başlayan uygulamalarla içkili eğlence mekanlarına giren polisler çok sayıda kişiye kimlik kontrolü yaptı. Gecenin ilerleyen dakikalarında ise oluşturulan uygulama noktalarında sürücülere alkolmetre ile alkol kontrolü yapıldı.

YENİ YILIN İLK BEBEĞİ; YAKUP SERGEN

Gaziantep'e dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeğine ise 'Yakup Sergen' ismi verildi. Münevver ve Metin Aslan çiftinin saat 00.02'de dünyaya gözlerini açan bebek 2 kilo 900 gram doğdu. Normal doğumla dünyaya gelen bebeği hastanede ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, aileyi kutladı. Tahmazoğlu, minik bebeğe çeşitli hediyeler verdi.

Bebeklerini kucağına almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen anne Münevver ve Metin Aslan, Yakup Sergen'in kentte yeni yılın ilk bebeği olmasından dolayı ayrı bir sevinç yaşadıklarını söyledi.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu ise, 2016 yılını sancılı bir doğuma benzettiğini kaydederek, yeni yılın iyilikler getirmesini temennisinde bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Aslan Gaziantep Bebek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title