Haberler

Gaziantep'te Ülkücüler, Parkta İftar Açtı

Gaziantep’te ülkücüler, Kırkayak Parkında düzenlenen programla iftar açtıÜlkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı tarafından Kırkayak parkında bir iftar sofrası düzenledi.

Gaziantep'te ülkücüler, Kırkayak Parkında düzenlenen programla iftar açtı

Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı tarafından Kırkayak parkında bir iftar sofrası düzenledi. İftar programına Ülkü Ocakları il ve İlçe teşkilatı yöneticileri, ülkücüler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ülkücüler, yapılan dualarla iftar açtı. İftar sonrası bir açıklama yapan Gaziantep ülkü Ocakları İl Başkanı M. Fuat Yozbatıran, "Bu mübarek günde mütevazi ancak helal soframızda bizleri buluşturan yüce Allah'a hamdüsenalar olsun. Hepiniz helal soframıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz" dedi. Vicdan muhasebesi yapmayı zaruret gördüklerini anlatan Yozbatıran, "Gerek İlçe başkanlığımız dönemizde gerek il başkanlığımız döneminde vicdan muhasebesi yapmayı zaruret görmüşüzdür. Şehitler makamını bir dakika olsun unutmadık. Gazilerimizin gözyaşı, ak sakallıların duası üzerine konulmuş bir davaya mensup olmaktan her daim gurur ve şeref duyduk. Attığımız her adımı bu gururla bu şerefle attık" şeklinde konuştu. Ülkenin zor günlerden geçtiğini belirten M. Fuat Yozbatıran, İstanbul Atatürk Havalimanında meydana gelen terör saldırısında 42 kişinin öldüğünü, çok sayıda kişinin yaralandığını hatırlatarak, "Mübarek ramazan ayında yapılan bu saldırı terör örgütünün masum sivilleri hedef alarak karanlık yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Birlik beraberliğimiz yok etmeyi amaçlayan bu saldırılar karşısında yüce Türk milleti her zamanki gibi terör karşısındaki dik duruşunu asla bozmamıştır ve bozmayacaktır. Hainlere boyun eğmeyeğiz" diye konuştu - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
title