Haberler

Gaziantep'te Türkiye Rekoru Denemesi

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi, Gaziantep Valiliği ve Kızılay işbirliğiyle düzenlenen kan bağış kampanyasında Türkiye rekoru kırılması hedefleniyor.

Demokrasi Meydanı'nda "Haydi Gaziantep Kan Verelim Türkiye Rekorunu Kıralım" sloganıyla bir günde en fazla kan veren il olmak için kampanya düzenlendi. Vali Erdal Ata, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfü Akar ve Kızılay Genel Müdürü Ömer Taşlı ile Gaziantep protokolünün de katılacağı kan bağışında Türkiye rekoru kırılması hedeflenirken, kampanyaya vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Sabahın erken saatlerinde meydana gelerek hazırlıklarını tamamlayan Kızılay Kan Merkezi ekipleri, kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşların bağışlarını kabul etmeye başladı.

Kan bağışında bulunan vatandaşlar, "Gaziantep'te Türkiye rekorunu kırmak ve Şahinbey Belediyesi'ne destek vermek için Demokrasi Meydanı'na geldik. Burada kan bağışında bulunarak Gaziantep'in Türkiye'de bir günde en fazla kan veren il olmasını sağlayacağız. Ayrıca kan vermek hayat kurtarır. Sağlıklı her bireyin kan bağışında bulunmasını öneriyoruz" dediler.

Mehter takımı ve halk oyunları gösterisinin de yer aldığı program, DJ eşliğinde canlı müzik ile konservatuvar öğrencileri Sinan Yıldırım, Hüseyin Çelik ve Hasan Çoban'ın konserleri ile son bulacak. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şahinbey Belediyesi Gaziantep Valiliği Kızılay Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title