Haberler

Gaziantep'te Sola Dönüşler Yasaklandı

Kent trafiğine alternatif çözümler üretmek isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki bazı kavşaklarda sola dönüşleri yasaklamayı sürdürüyor.

Kent trafiğine alternatif çözümler üretmek isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki bazı kavşaklarda sola dönüşleri yasaklamayı sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) İller Bankası 1. ve 2. kavşaklarda sola dönüşleri 20 Ağustos 2016 tarihinden itibaren yasaklıyor.

Vatandaşların ve araç sürücülerinin mağdur olmaması için bu kavşaklarda yapılan yeni düzenlemeye göre hareket ederek trafik kurallarına uymaları ve alternatif yol güzergahlarını kullanmaları güvenlik açısından önemli olduğu bildirildi.

Kent merkezindeki trafik akışını iyileştirmek amacıyla "Ulaşım Ana Planı" trafik düzenleme projeleri kapsamında, Fatih Mahallesi Nükhet Celal Ersoy Caddesi ile Fevzi Çakmak Bulvarı kesişiminde, Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde (Tugay istikametinden ve Kalyon Kavşağı istikametinden gelip sola Nükhet Celal Ersoy Caddesi ile Mahmut Ersoy Caddesi istikametine (Olay TV istikametine) sola dönüş yapılmayacak.

Ayrıca, Nükhet Celal Ersoy Caddesi ile Ali Nadi Ünler Caddesi kesişimin de Nükhet Celal Ersoy Caddesinden gelip sola Ali Nadi Ünler Bulvarına, Fevzi Çakmak Bulvarı istikametinden (İller Bankası 1. kavşağı istikameti) gelip sola Ali Nadi Ünler Bulvarına dönüş yapılmayacak.

Kaynak: AA / Güncel

Ulaşım Koordinasyon Merkezi İller Bankası Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title