Haberler

Gaziantep'te Silahlı Kavga: 2 Ölü, 2 Yaralı

Güncelleme:

Gaziantep'te akşam saatlerinde Karataş Mahallesi'nde iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada Ramazan (51) ve Ali Külte (33) kardeşler yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

TARTIŞMA BAŞLADI

İddiaya göre, aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunan 2 grup, karşılaştıkları cadde üzerinde tartışmaya başladı.

SİLAHLAR ÇEKİLDİ

Tartışmanın büyümesi üzerine öfkelenen taraflar birbirlerine tabancalarla ateş açmaya başladı. Kurşunların isabet ettiği Ramazan Külte, kardeşi Ali Külte, Hüseyin Günenç ve Murat Güler çeşitli yerlerinden yaralandı.

2 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaralıları ambulanslarla Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil servislerde tedaviye alınan yaralılardan Ramazan ve Ali Külte yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

POLİS DELİL TOPLADI

Külte kardeşlerin cesetleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Hastanelerde tedavileri süren diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayın ardından inceleme yapan polis, çok sayıda boş kovan toplayarak delil aradı, kavgaya karıştığı iddia edilen ve kimlikleri saptanan 3 kişinin yakalanması için de çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karataş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

adanalı:

gaziyantep ne ler oluyor herkes kendi işini kendi yapıyor orda devlet yokmu ?

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title