Haberler

Gaziantep'te Sahte İçki İmalathanesi ve Kaçak Sigara Deposuna Baskın

Gaziantep'te polis, biri sahte içki imalathanesi, diğeri ise kaçak sigara deposu olarak kullanılan iki ayrı adrese baskın düzenledi. Baskında bir kişi gözaltına alınırken, yüklü miktarda kaçak içki ve sigara ele geçirildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Kozanlı Mahallesi Soğanlıbucağı Sokak'ta iki ayrı eve baskın düzenledi. KOM şubesi ekipleri evlerden birinin sahte içki imalathanesi, diğerinin ise kaçak sigara deposu olarak kullanıldığını belirledi. İnsan sağlığını tehdit eden sahte rakı, viski ve votka üretildiği belirlenen imalathanedeki aramada bin 500 adet doluma hazır boş rakı şişesi, 500 litre etil alkol, 500 litre doluma hazır rakı ve viski, 300 litre hazır su, çok sayıda değişik markalarda şişe kapağı ve etiket ve 5 bin paket sigara ele geçirildi. Operasyonda, Suriye uyruklu olduğu belirlenen bir kişi gözaltına alındı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kozanlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title