Haberler

Gaziantep'te Ramazan Denetimi

Gaziantep'te, kasaplar, lokantalar ve fırınlar ramazan ayı dolayısıyla denetime tabi tutuldu.

Gaziantep'te, kasaplar, lokantalar ve fırınlar ramazan ayı dolayısıyla denetime tabi tutuldu.

Şahinbey Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayına girilmesi nedeniyle gıda imalatı yapan iş yerlerine yönelik denetim ve kontrollerini sıklaştırdı.

Belediye zabıta ekipleri bu kapsamda ilk olarak şehir merkezinde faaliyet gösteren fırınları denetledi.

Ekiplerin, iş yerlerinde temizlik kurallarına uyup uyulmadığının, çıkan ekmeklerin gramajlarının doğru olup olmadığı, personellerin kişisel temizliğinin yapılıp yapılmadığı, depolama ve muhafaza gibi konuların kontrol edildiği, gözden geçirdi.

Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, Vatandaşların oruçlarını rahat tutması açısından yapılan denetim ve kontrollerde eksiği olan fırın, kasap ve lokanta  işletmecilerinin eksiklerini gidermesi konusunda uyarıldığını belirterek, Ramazan ayı içerisinde bu tür denetimlerin daha da artacağını söyledi.

Kontrol esnasında eksikliği tespit edilen işletmelere, var olan bu eksikliklerini gidermeleri konusunda işletme sahiplerine ihtarda bulunuldu.

Kaynak: AA / Yerel

Şahinbey Belediyesi Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title