Haberler

Gaziantep'te, Polisten Sürücülere Bayram Uyarısı

Gaziantep'te, polisten sürücülere bayram uyarısıGaziantep Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Kurban Bayramı nedeniyle sürücüleri kurallara uymaları konusunda uyardı.

Gaziantep'te, polisten sürücülere bayram uyarısı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Kurban Bayramı nedeniyle sürücüleri kurallara uymaları konusunda uyardı.

Trafik yoğunluğunun yaşandığı noktalarında bekleyerek araçları durduran polis memurları, sürücülere ve yolculara broşür dağıtarak bilgilendirme yaptı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurlarından Tevfik Çakas, uygulamaya bayram boyunca devam edeceklerini belirterek şöyle konuştu:

"İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü olarak tüm sürücülerin bayram süresince güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için broşürler hazırladık. Bu broşürleri sürücülerimize dağıtıyoruz. Broşürlerimizde temel trafik kuralları ile ilgili bilgiler yer alıyor. Özellikle şehirlerarası yük ve yolcu taşımacılığı yapan araç sürücülerine yönelik. Bayram öncesi ve bayram süresince bu uygulamalarımız devam edecek."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kurban Bayramı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title