Haberler

Gaziantep'te Pkk/kck Operasyonu: 22 Gözaltı

Gaziantep ve ilçelerinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik insansız hava aracı destekli operasyonda aralarında HDP, DBP il, ilçe başkan ve yöneticilerinin de yer aldığı toplam 22 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep ve ilçelerinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik insansız hava aracı destekli operasyonda aralarında HDP, DBP il, ilçe başkan ve yöneticilerinin de yer aldığı toplam 22 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından il merkezi ile ilçelerde, eylem ve faaliyetlerde bulunan şahıslara yönelik insansız hava aracı destekli bir operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda HDP Gaziantep İl Başkanı, DBP Gaziantep İl yöneticisi, DBP Şehitkamil İlçe Başkanı ve Yardımcısı, DBP Şehitkamil İlçe Başkanlığı eski yönetici ve üyesi, kanun hükmünde kararname ile kapatılan Mezopotamya Yakınlarını Kaybeden Ailelerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MEYADER) Gaziantep eski İl Başkanının da aralarında bulunduğu toplam 22 şahıs gözaltına alındı. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda ise 2 adet pompalı, otomatik av tüfeği, 15 adet av tüfeği fişeği, çok sayıda dijital materyal ile PKK/KCK terör örgütü içerikli dokümanlar ve terör örgütünü simgeleyen bez parçaları elde edildi.

Şahısların sorgularının ardından adli makamlara sevk edileceği belirtildi.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Mezopotamya Şehitkamil PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
title