Haberler

Gaziantep'te 'Olaylar Faili Meçhul Kalmasın Semineri'

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, faili meçhul olayların çözülmesine ilişkin yapılan çalışmaların anlatıldığı 'Olaylar faili meçhul kalmasın' konulu seminer düzenledi.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, faili meçhul olayların çözülmesine ilişkin yapılan çalışmaların anlatıldığı 'Olaylar faili meçhul kalmasın' konulu seminer düzenledi.

İpekyolu Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle Gaziantep Ticaret Odası'nın konferans salonunda düzenlenen seminere, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celeboğlu, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın ile çok sayıda asker ve polis katıldı.

Jandarma Genel Komutanlığı Kriminal Daire Başkanlığı'nda görevli Binbaşı Mehmet Mustafa Demirci, Erzurum Atatürk Üniversitesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Nezik Kök ve adli tıp uzmanı ve kriminolog Prof. Dr. Sevil Atasoy'un konuşmacı olarak katıldığı seminerde, faili meçhul olayların çözülmesiyle ilgili olarak özellikle dikkat edilmesi gereken hususlar, faili meçhullerin aydınlatılmasında uygulanan yeni yöntemler ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin Türkiye aleyhine verdiği kararlar anlatıldı. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Ticaret Odası Adnan Arslan İpekyolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title