Haberler

Gaziantep'te Kayıp Gencin Cesedi Ağaçta Asılı Bulundu

Güncelleme:

Gaziantep'te 2 gün önce evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 19 yaşındaki Hakkı Duran'ın cesedi, ağaca asılı halde bulundu.

Gazianep'te Ulaş Mahallesi'ndeki evinden 2 gün önce ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Hakkı Duran'ın bulunması için ailesi, dün polise kayıp başvurusunda bulundu.

AĞACA ASILI BULUNDU

Şahinbey Belediyesi'ne bağlı çalışan işçiler, Akkent Mahallesi'nde yol yapımı sırasında Bağlarbaşı mevkiinde derenin içerisindeki bir ağacı asılı genç buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, sağlık görevlilerinin öldüğünü belirlediği gencin cesedinin Hakkı Duran'a ait olduğunu belirledi.

Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Duran'ın cesedi, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakkı Duran Gaziantep Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

intihar çözüm değil:

Geçenlerde karizmatik bir şekilde intihar notu paylaşıp sosyal medyada yankı uyandıran bir adamın videosunu izlemiştik. Umarım bu çocukta onu izlememiştir. takip edilir de, eriştiği internet adreslerine ulaşılabilirse, intiharın intiharı özendirdiği sosyolojik bir deney kendini ıspatlamış olur.

6
1
yanıtYanıtla
MEHMET KUTLU:

YAZIK OLMUŞ. ALLAH AİLESİNE SABIR VERSİN.

6
0
yanıtYanıtla
SEDA DEMİR:

YAZIK OLMUŞ GENCECİK İNSAN. ALLAH YAKINLARINA SABIR VERSİN.

2
0
yanıtYanıtla
SEDA DEMİR:

GENCECİK BİR İNSAN YAZIK OLMUŞ.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title