Haberler

Gaziantep'te "Kardeşlik İftarı"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şehreküstü konaklarında gerçekleştirilen iftar alanından görüntüler- Yemek alanlardan görüntüler- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül'ün açıklaması- Uluslararası Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Hamza el-Abdulla açıklaması- Plaket takdimi Gaziantep'te "kardeşlik iftarı"- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül'ün katıldığı iftarda Suriyeli ve Gaziatepliler buluştu Merkez Şahinbey Belediyesi, Uluslararası Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği ve Suriye Yardım Koordinasyon Birimi (ACU) işbirliğinde Gaziantep'te "kardeşlik iftarı" verildi. Şehreküstü konaklarında gerçekleştirilen iftara, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül'ün yanı sına çok sayıda Gaziantepli ve Suriyeli vatandaş katıldı.Gül, iftar sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, ramazanın en güzel yönünün yardımlaşmak olduğunu söyledi.Suriyelilerin ve Gazianteplilerin aynı sofrada bir araya gelerek ramazanın bereketini paylaştıklarını dile getiren Gül, "Rab'bim bu ramazan coşkusunu tüm dünyanın, bütün mazlumların üzerinde daim kılsın. Yanı başımızdaki olaylar, hadiseler bizleri derinden üzüyor. İnşallah onlar da bir an evvel huzura kavuşurlar" dedi.Gül, etkinliğin gerçekleştirilmesine katkı sunan Şahinbey Belediyesi ve dernek temsilcilerine teşekkür etti.Uluslararası Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Hamza el-Abdulla da yaklaşık 2 bin kişinin birlikte iftar yaptığını belirtti.Dernek yardımlarını Suriye, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kilis'teki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirten Abdulla, Gül'e plaket verdi.İftara, AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, AK Parti İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci, İl Müftüsü Ahmet Çelik ve sivil toplum örgütü temsilcileri de katıldı.- Araban ilçe teşkilatına ziyaretAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül, ayrıca beraberinde AK Parti Gaziantep Milletvekili Çelik, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Özkeçeci ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Üzücü ile partisinin Araban ilçe teşkilatını ziyaret etti.Gül, ziyarette yaptığı açıklamada, seçimin geride kaldığını, Adalet ve Kalkınma Partisi olarak Araban'da 7 bin 592 oy aldıklarını belirtti.Bu oyları arttırmak için çalışmaları yoğunlaştıracaklarını ifade eden Gül, "AK Parti ne Ali'nin ne de Veli'nin partisidir. Partimize oy vermeyenleri biliyorsanız da sakın onları üzmeyin, onların gönlünü almaya çalışın. Bu parti kimsenin babasının tapulu partisi değil. Bu parti herkesin partisidir. Bugünden itibaren bu doğrultuda çalışmalarımızı hızlandıracağız. Parti içerisinde kırgınlık, küskünlük istemiyorum" dedi.Ziyarete, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Şehreküstü Gaziantep Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title