Haberler

Gaziantep'te Kamu Kurumlarında Alınan Güvenlik Önlemleri Arttırıldı

Gaziantep'te kamu kurumlarında alınan güvenlik önlemleri arttırıldıTerör örgütü DEAŞ'ın, 1 Mayıs'ta bomba yüklü minibüsle Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne, 20 Ağustos'ta ise Beybahçe Mahallesi'ndeki kına gecesine yönelik saldırıları ardından kentteki kamu kurumlarındaki güvenlik önlemleri arttırıldı.

Gaziantep'te kamu kurumlarında alınan güvenlik önlemleri arttırıldı

Terör örgütü DEAŞ'ın, 1 Mayıs'ta bomba yüklü minibüsle Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne, 20 Ağustos'ta ise Beybahçe Mahallesi'ndeki kına gecesine yönelik saldırıları ardından kentteki kamu kurumlarındaki güvenlik önlemleri arttırıldı. Bu kapsamda Valilik ve Emniyet Müdürlüğü binalarının çevresine modüler beton duvarlar örülerek 4 tarafına yüksek güvenlikli nöbetçi kulübeleri inşa edildi. Belediye gibi kurumların girişine de yine beton bariyerler yerleştirilerek olası saldırılara karşı güvenlik önlemleri alındı. Polisin, kent genelindeki güvenlik önlemleri üst düzeyde sürdürülürken, belirli zamanlarda da huzur operasyonları düzenleniyor. Valilik, Emniyet Müdürlüğü ve belediye hizmet binalarının çevresindeki mevcut güvenlik kameraları da onarılarak sayı arttırıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin çevresindeki mevcut kameralara ek olarak bugün 3 yeni güvenlik kamerası yerleştirildi. Güvenlik kameralarıyla kurumların çevrelerini 24 saat izleyerek olası şüpheli kişileri kimlik kontrolünden geçiren güvenlik güçleri, bina girişlerinde araçlarda da arama yapıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü 1 Mayıs Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title