Haberler

Gaziantep'te 'IŞİD Parası' Operasyonu: 6 Tutuklama

Güncelleme:

Gaziantep'te polis ekipleri, IŞİD'ın sözde parasının basımı için kullanılan baskı kalıpları ve aparatları ile yakalanan yabancı uyruklu 6 kişi tutukladı.

Gaziantep'te, polis tarafından düzenlenen operasyonda IŞİD terör örgütünün sözde parasının basımı için kullanılan baskı kalıpları ve aparatları ile yakalanan yabancı uyruklu 6 kişi tutuklandı.

İHBAR GELDİ

Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, IŞİD'e yönelik malzeme ve militan temin eden kişilere yönelik çalışma başlattı. Polisin yaptığı araştırmada IŞİD'in son zamanlarda kamuoyuna tanıttığı sözde parasının basımını sağlayacak malzemelerin de Gaziantep'te hazırlandığı bilgisine ulaştı.

NELER VAR NELER

Polisin çalışması sonunda savcılık kararıyla geçen cuma günü Savcılı Mahallesi'nde bir işyerine operasyon düzenlendi. Yapılan baskında yabancı uyruklu 6 kişi yakalanırken, bu kişilerin araçları ile işyerinde yapılan aramada IŞİD parasının basımında kullanılan 12 baskı kalıbı, 2 ayrı çeşit paranın ön ve arka yüzüne ait 4 çeşit 56 para kalıbı, 4 madeni paraları dairesel şekilde kesme kalıbı, baskılara ait boyu 14 cm, çapı 2,5 cm uzunluğunda 20 piston çubuğu ele geçirildi.

6 KİŞİ TUTUKLANDI

Polisin gözaltına aldığı yabancı uyruklu 6 şüpheli ise sorgulamalarının ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

İşte operasyondan kareler:





Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Terörle Mücadele Şubesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500

Yorumlar (11)

müslüman adam:

bunlardan kim her bir tanesini öldürürse onun yerine bir cennet kapısı açılacaktı cennetin yedi kapısı olduğuna göre her bir kişi yedi tane işitli öldürmeliki cenneti garantilensin onlara sempati duyanları öldürmekte aynı derecededir

7
2
yanıtYanıtla
mustapha:

ama hala buradan mesay yazıyorsun müslümanoid. . seni cephede görmek isteriz! buyur gazan mubarek olsun:)

yanıt2
yanıt2
ebruu:

seni gidi klavye alimi ahmak senii asıl seni öldürmek lazım

yanıt3
yanıt9
Misafir:

Fetvayı nerden aldın sahte müslüman :)

yanıt2
yanıt2
EndesMobil-ANDROID:

Salak eşşekler.

5
1
yanıtYanıtla
mustapha:

aşiretinden endes:)

yanıt0
yanıt0
talat:

eşşek sensin anten kfaaa

yanıt2
yanıt2
06:

ABD IŞİD''i, Ruslar muhalifleri yok etmek için aralarında anlaşmış gibi Bu oyunu ancak birleşme bozar. IŞİD ve muhalifler birleşmeli

2
1
yanıtYanıtla
Mardinli:

RTE hemen devreye girip alcaklari birlestirsin yoksa kürtler bır statü kazanır haberiniz olsun

yanıt2
yanıt0
mardin:

parayı türkiyede mi basacaklar dı ?

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title