Haberler

Gaziantep'te Kendini Patlatan Canlı Bombanın Evine Operasyon

Güncelleme:

Gaziantep'te kendini patlatan canlı bomba Yunus Durmaz'ın kaldığı eve polis operasyon düzenledi. Evin kapısının girişindeki tuzağın temizlenmesinin ardından girilen ev boş çıktı.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Yunus Durmaz ve ona bağlı hücrelerine yönelik yapılan operasyonla ilgili basın açıklaması yaptığı esnada Burak Mahallesi'nde çatışma sesleri ve patlama sesi duyulmuştu. Polisin gözaltına alınan DAEŞ üyelerinin ifadeleri doğrultusunda tespit ettiği Yunus Durmaz'ın kaldığı eski eve operasyon düzenlediği ortaya çıktı.

POLİS UYARI ATEŞİ AÇTI

Yunus Durmaz'ın bir yıllık kirasını peşin verdiği evin önüne gelen polis ve özel harekat ekipleri, teslim ol çağrısının ardından ses çıkmayınca bir süre uyarı ateşi açtı.

KAPI FÜNYE İLE PATLATILDI

Evin giriş kapısını tuzaklama ihtimaline karşı fünye ile patlatan polis ekipleri, pusu ihtimaline karşı bir süre daha uyarı ateşi açarak, ardından eve girdi. Evin boş olduğunu gören ekipler, yaptıkları incelemenin ardından bölgeden çekildi. Çevik kuvvet ekipleri tarafından evin çevresinde geniş güvenlik tedbirleri alındı.

MAHALLE ABLUKA ALTINA ALINDI

Sokağa giriş çıkışları yasaklayan polis, vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Bölgeye ambulanslar da sevk edilirken, ambulanslar sokak girişlerinde hazır bekletildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

NUMARA BUNLAR:

NUMARA YAPIYORLAR YAKALAMIŞ GİBİ YAPIP ARKA KAPIDAN SALIYORLAR

19
13
yanıtYanıtla
.:

adıyaman antep kilis konya ışid yuvası

26
3
yanıtYanıtla
ada:

hepsi akp li işitin siyasi koludur akp

15
11
yanıtYanıtla
cengizzz:

önce yerleştirip sonra operasyon yapıyorlar. tam komedi.

16
8
yanıtYanıtla
............:

Maraşda işidlilere kamp yapanlarmı işide saldırıyor

14
6
yanıtYanıtla
kılıslı:

eyyyyyyyyyyyyy hukumet bu kadar bası bos ınsanı ulkeye alırsan olacagı bu Dahada ulkede huzur var dıyorsunuz

10
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Iste gercek onlarca zirhli arac yuzlerce özel polis 3-5 isidliye karsi koyun ve agac kurtlarinin gördükleri ise kahraman 3 polis onlarca isidliye karsi

8
8
yanıtYanıtla
amed:

Xyz mali pkk nin tanki topu ucagimi vardiki direk girsin . Siz kurtlerin durumunda olsaydiniz buyuk bir orduya karsi yermiydi savasmaya hic bir karsiliksiz kesin olum

yanıt3
yanıt1
şehit kamil:

Gaziantep-Karşıyaka da bomba patlatıp birisi 6 aylık bebek olmak üzere 9 hemşehrimizi katleden pkkyı unutmadık. . . Allah her türlü terörden şehrimizi ve ülkemizi hatta insanlığı korusun !

11
3
yanıtYanıtla
farkındayız:

hdpli_qevşekler ışidli arkadaşları için üzülüyorlar

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title