Haberler

Gaziantep'te İnşaatta İskele Çöktü: 2 Ölü, 4 Yaralı (2) - Yeniden

Gaziantep'te, yapımı süren 12 katlı inşaatın dış cephe kaplama işini yapanların çalıştığı iskelenin çökmesiyle 2 işçi öldü, 4 işçi de yaralandı.

Akkent Mahallesi'nde yapımı süren 12 katlı inşaatın dış cephe kaplamasının yapıldığı sırada iskele çöktü. Yaşanan çökmenin ardından iskelede çalışan 4 işçi 8'inci kattan zemine düşerken, 2 işçi de düşmekten son anda kurtuldu. Zemine düşen işçilerden 53 yaşındaki Hacı Çevik ve 49 yaşındaki Abdulkadir Atıcı yaşamlarını yitirirken, Ferhat Erkoç, Mehmet Erkoç, Yunus Çelik ve Mehmet Çelik yaralandı. Yaralılardan Ferhat Erkoç ve Mehmet Erkoç mesai arkadaşları tarafından çağrılan ambulanslarla Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisine götürülerek tedaviye alındı. Hafif yaralanan Yunus Çelik ve Mehmet Çelik'in ise tedavileri olay yerinde ambulans içerisinde yapıldı. Olayda yaşamını yitiren Hacı Çevik ve Abdulkadir Atıcı'nın cesetleri ise olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

6 çocuk babası Çevik'in ölüm haberini alan yakınları da inşaata akın etti. Hacı Çevik'in cesedini gören yakınları sinir krizi geçirerek inşaat sahiplerine tepki gösterdi. Hacı Çevik'in eşi Meryem Çevik inşaat önünde ağıtlar yakarak fenalık geçirdi. Meryem Çevik'i yakınları teselli etmeye çalışırken, inşaat firmasından davacı olacaklarını bildirdi.

Çevik ve Atıcı'nın mesai arkadaşları da iskelenin daha ucuza çalıştırılan Suriyeli teknisyenlere yaptırıldığını ve iskelede can güvenliğinin olmadığını öne sürdü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Erkoç Mehmet Çelik Yunus Çelik Akkent Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title