Haberler

Gaziantep'te Dehşet! Ev Basıp 4 Kişiyi Öldüren Koca, 5 Kişiyi Daha Katletti

Güncelleme:

Gaziantep'te dün gece yarısı resmen bir facia yaşandı. Yusuf T., boşanmak isteyen 21 yaşındaki eşi Tuba T.'nin kaldığı 39 yaşındaki teyzesi Şenel Çakmak'ın evini bastı. Yanındaki tüfeği ateşleyen Yusuf T., eşi Tuba, teyzesi Şenel Çakmak ile evde bulunan 16 yaşındaki Ahmet Çakmak ve 23 yaşındaki Duran Taş'ı öldürdü, isimleri öğrenilemeyen 2 kişiyi de yaraladı.

AYNI AİLEDEN 5 KİŞİ DAHA ÖLDÜRÜLDÜ

Yusuf T.'nin boşanmak isteyen eşi Tuba T. ve 3 yakınını pompalı tüfekle öldürüp kaçmasından sonra, kent merkezine 6 kilometre uzaklıktaki Sam Mahallesi'nde soyadları T. olan 5 kişi daha öldürüldü.


KONUŞMAK İÇİN GELDİ, AV TÜFEĞİNİ RASTGELE ATEŞLEDİ

Olay, gece yarısı Düztepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; Yusuf T., 6 aydır ayrı yaşadığı ve teyzesi Şenel Çakmak'ın yanında kalan eşi Tuba T. ile konuşmak istedi. Çakmak'ın evine giden Yusuf T. ile ayrı yaşadığı eşi arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce Yusuf T., yanında bulundurduğu av tüfeğini rastgele ateşledi. Av tüfeğinden çıkan saçmalara hedef olan Tuba T., Şenel Çakmak ve Ahmet Çakmak olay yerinde yaşamlarını yitirirken Duran Taş ise götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti. Saçmalara hedef olan ismi öğrenilemeyen 2 kişi de yaralandı.

ÖLDÜRÜP KAÇTI

Yusuf T., olayın ardından kaçarken, silah sesini duyanların ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Hayatlarını kaybedenlerin cesetleri olay yerindeki ilk incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Polis, 4 kişinin ölümüne 2 kişinin de yaralanmasına yol açan şüpheli Yusuf T.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Bu sırada olayı duyarak eve gelen yakınları ise 4 kişinin öldüğünü öğrenince sinir krizi geçirip, gözyaşına boğuldu.

5 KİŞİ DAHA ÖLDÜRÜLDÜ

Polis her yerde öfkeli kocayı ararken, kent merkezine 6 kilometre uzaklıktaki Sam Mahallesi'nde aynı aileden 5 kişi daha ölü bulundu. Gece yarısı işlediği cinayetlerden sonra kaçan Yusuf T.'nin, Sam Mahallesi'ne giderek 5 kişiyi daha öldürdüğü ihtimali üzerinde duruluyor.

Şehitkamil İlçesi, Sam Mahallesi'nde yaşayan Gül T.'nin, aynı sokakta bulunan halı tezgahında çalıştığı ve sabah işe gitmemesi üzerine evine gelen halasının kızı Melisa Gül, Gül T., Furkan T., Mustafa T., Gülay T. ve Türkan Demir'in cesetleriyle karşılaştı.

Evin Yusuf T.'nin amcasının evi olduğu öğrenildi.

ÖLEN EŞ, SAVCILIĞA KORUMA BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞ

Öte yandan Tuba T.'nin Cumhuriyet Başsavcılığı'na koruma başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ahmet Çakmak Gaziantep Duran Taş 3. Sayfa Haberler

title