Haberler

Gaziantep'te Coşkulu Yeni Yıl Kutlaması

Gaziantep'te yeni yıl oteller, restoranlar ve barlarda düzenlenen yılbaşı partileriyle kutlandı.

Gaziantep'te yeni yıl oteller, restoranlar ve barlarda düzenlenen yılbaşı partileriyle kutlandı.

Birçok eğlence merkezinde sahne alan sanatçılar ve DJ'ler, Gazianteplilere unutulmaz bir gece yaşattı. The Anatolian Otel'de ünlü şarkıcı Tuğba Özerk sahne aldı. Eski ve yeni albümünden seslendirdiği şarkılarla sevenlerini coşturan Özerk, bazı şarkılarını da onlarla birlikte okudu. Giydiği altın sarısı pullu elbiseyle göz kamaştıran Özerk, yeni yıla hayranlarıyla birlikte girdi.

Dedeman Gaziantep Hotel & Convention Center'ı tercih eden vatandaşlar da, fantezi müziğin sevilen seslerinden Toprak ve Nehir Avcıoğlu ile yeni yıla girdi. Oryantal Yeşim'in kıvrak danslarıyla renk kattığı gecede Toprak ve Nehir Avcıoğlu birbirinden güzel şarkılarıyla vatandaşları eğlendirdi.

Gaziantep'te gençler DJ partileriyle 2013'ü karşıladı. Pally 342 Bar yılbaşı gecesine özel program düzenleyerek, Gazianteplilere unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşattı. Türkiye'nin en iyi kadın DJ'lerinden biri olarak gösterilen Serenay Şahin'in sahne aldığı yeni yıl partisi büyük ilgi gördü. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Serenay, sevilen şarkıların miksleriyle gençleri coşturdu. Sempatik tavırlarıyla da beğeni toplayan Seranay'ın çaldığı şarkılarla gençler gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tuğba Özerk Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title