Haberler

Gaziantep'te Boşanma Kavgası: 1'i Polis, 14 Yaralı

Güncelleme:

Gaziantep'te boşanma aşamasındaki çiftin aileleri arasında çıkan, tüfek, bıçak ve sopalı kavgada 1'i polis, 14 kişi yaralanırken, 8 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te boşanma aşamasındaki çiftin aileleri arasında çıkan, tüfek, bıçak, sopa ve taşların da kullanıldığı kavgada 1'i polis, 14 kişi yaralandı. Kavgaya karışan 8 kişi gözaltına alındı.

TÜFEK, BIÇAK, SOPA VE TAŞLI SALDIRI

Olay, gece saatlerinde merkez Şehitkamil İlçesi'ne bağlı Şirinevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında boşanma davası bulunan ve ayrı yaşayan 32 yaşındaki Leyla Kaplan ve 35 yaşındaki Kemal Delibaş çiftinin yakınları arasında tartışma yaşandı. Delibaş ailesine mensup kişiler, Leyla Kaplan'ın Maaşkuyu Caddesi'nde yaşadığı eve geldi. Kaplan'ın yakınlarının da geldiği evde taraflar birbirlerine av tüfeği, bıçak, taş ve sopalarla saldırmaya başladı.

1'İ POLİS, 14 KİŞİ YARALANDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polislerin araya girmesiyle sonlandırılan kavgada Oktay Delibaş, Şaban Delibaş, Kemal Delibaş, Mehmet Delibaş, Kezban Delibaş, Cuma Kaplan, Mehmet Kaplan, Müslüm Delibaş, Leyla Delibaş, Caner Kaplan, Osman Kaplan, Ramazan Delibaş ve Celal Delibaş ile tarafları ayırmaya çalışan polis memuru 36 yaşındaki Beşir Demirbaş vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yaralılar, olay yerine çağırılan sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla kentteki hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis kavgaya karıştığı belirlenen ve isimleri açıklanmayan 8 kişiyi gözaltına alıp olası bir gerginlik yaşanmaması için olay yeri ile hastanelerde güvenlik önlemi alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osman Kaplan Şirinevler Şehitkamil Gaziantep Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
title