Haberler

Gaziantep'te Aynı Saatte İki Cinayet İşlendi

Gaziantep'te aynı saatte iki cinayet işlendi. Dün gece bir kişi maganda kurşunuyla, diğer kişi ise alacak verecek kavgasında bıçak darbeleriyle öldürüldü.

İlk olay, dün gece saat 23.30 sıralarında Karşıyaka Mahallesinde meydana geldi. Evinde oturup İstanbul'da polis olan amcasının oğlu ile telefonda konuşan Cevheri Kaya (36), sokakta silahla kavga eden grubun etrafa rastgele ateş etmesi sonucu kanepede otururken başından vuruldu. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, kavga eden şahıslardan 3 kişinin polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

Diğer olay ise dün gece saat 23.00 sıralarında Yeditepe Mahallesinde meydana geldi. Aralarında daha öncen alacak verecek nedeniyle husumet olduğu öğrenilen Osman Y., komşusu Ali İhsan Kelen'i (36) karnından ve bacağından 4 farklı bıçak darbesiyle yaraladı. Şahıs, olay yerine gelen ambulansla Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şahıs yapılan tüm müdahalelere rağmen sabah saatlerinde hayatını kaybederken, Osman Y. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Şahısların cenazeleri otopsi yapmak üzere Gaziantep Adli Tıp Morgu'na kaldırılırken morgun önüne gelen her iki şahsın yakınları da sinir krizi geçirdi. Bıçaklanarak hayatını kaybeden Ali İhsan Kelen'in babası Veysel Kelen, alacak verecek davası nedeniyle oğlunun öldürüldüğünü ifade etti. Bıçaklanarak hayatını kaybeden Ali İhsan Kelen'nin annesinin feryadı ise yürekleri dağladı. Anne Sevim Kelen, "Beni yaktılar, kendisinin de annesi yansın. Oğlumu suçsuz yere öldürdüler. İki tane yavrumu öksüz koydular" diyerek feryat etti.

Her iki olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title