Haberler

Gaziantep'te Alacak Kavgası

Gaziantep'te, alacak meselesi nedeniyle 2 grup arasında kavga çıktı. Tabancaların da kullanıldığı kavgada yaralanan olmazken, polis kaçan şüphelilerin bulunması için çalışma başlattı.

Olay, öğle saatlerinde Özgürlük Mahallesi'nde meydana geldi. Vural T. ile işlettiği oto yıkamacıya gelen Halil D. arasında alacak meselesinden dolayı tartışma çıktı. Kısa süren tartışmanın ardından ayrılan Halil D., bir süre sonra arkadaşları ile yeniden geldi. Vural T. ve yakınları ile Halil D. ve arkadaşları arasında çıkan kavga sırasında taraflar birbirine taş atıp, sopalarla saldırdı.

Caddede bulunan bazı araçların da zarar gördüğü kavga sırasında kim tarafından kullanıldığı bilinmeyen tabancayla da ateş açıldı. İşyerinin camlarının kırılırken, tabanca sesini duyanların ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Halil D. ve beraberindeki arkadaşları olay yerinden otomobille uzaklaşırken, polis ekipleri ise çevrede inceleme yaptı. Görgü tanıklarının ifadesine başvuran ve hasar gören araçlar ile işyerinde araştırma yapan polis, kaçan şüphelileri yakalamaya çalışıyor. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title