Haberler

6-8 Ekim Olaylarında Öldürülen 5 Kişinin Katil Zanlıları Yakalandı!

Güncelleme:

Gaziantep'te, 6-8 Ekim olaylarında hayatını 5 kişinin ölümünde olayla bağlantısı olduğu belirlenen 5 kişi, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Gaziatep'te 6-8 Ekim olaylarında, yaklaşık 2 bini bulan vatandaş ile yaklaşık 500 kişilik PKK/KCK terör örgütü yandaşı arasında silahlı, bıçaklı, taşlı ve sopalı çatışmalar meydana gelmişti. Bu eylemler sırasında 5 kişi hayatını kaybederken, 4 tanesi güvenlik görevlisi olmak üzere toplam 38 kişi yaralanmıştı. Ayrıca vatandaşa ait işyeri, ikamet ve araçlarında, kamuya ait bina ve araçlarda çok sayıda maddi hasarlar meydana gelmişti.

9 AYRI ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şubesi tarafından, Özel Harekat ve diğer birimlerin de katılımıyla çarşamba günü sabah saat 05.30 sıralarında 9 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 5 PKK yandaşı yakalandı.

ÇOK SAYIDA TABANCA VE FİŞEK ELE GEÇİRİLDİ

Meydana gelen kanunsuz gösteri ve şiddet eylemlerinde, silahlı saldırılar sonucunda hayatını kaybeden 5 şahıs ile yaralanan 38 şahsın faillerinin ve olaylarla bağlantılı diğer şahısların tespit edilmesi için düzenlenen operasyonlarda terör örgütü yandaşlarına ait 1 adet Glock Marka 9 mm. çapında ruhsatsız tabanca, 1 adet Markasız 9 mm. çapında ruhsatsız tabanca, 1 adet Smith Wesson Marka 9 mm. çapında bulundurma ruhsatlı tabanca, 1 adet Ekol Special ibareli 7.65 mm. çapında ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatlı Yarı Otomatik Av Tüfeği, 5 adet tabanca şarjörü, 147 adet MKE yapımı 9 mm. çapında tabanca fişeği, 5 adet 7.65 mm. çapında tabanca fişeği, 130 adet av tüfeği fişeği, 1 adet PKK/KCK terör örgütü mensubunun posteri, 6 adet bilgisayar, hard disk, flash bellek vb. dijital veri depolayıcıları, 5 adet cep telefonu, 6 adet simkart ve 1 adet eylemde yüzlerini gizlemek için kullandıkları Plastik maske ele geçirildi.

HAYATINI KAYBEDEN 5 KİŞİNİN FAİLLERİ

Yakalanan 5 şahsın, meydana gelen kanunsuz gösteri ve şiddet eylemlerinde silahla vurularak hayatını kaybeden 5 vatandaşın ve yaralanan 38 şahsın faillerinden oldukları tespit edildi.

BİRİ SERBEST KALDI, BİRİ YARALI

Adli mercilere sevk edilen şahıslardan 3'ü tutuklanarak Gaziantep Cezaevi'ne gönderildi. Bunlardan 1 tanesi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 1 şahsın ise katıldığı eylem sırasında silahla yaralanması sonucu felçli olması ve halen tedavisinin devam etmesinden dolayı ifadesi alınamadığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

soress1071:

Oldurulenler pkk li yakalananlar yine pkk li...arkadass azicik mantikk

17
19
yanıtYanıtla
welat:

Devletin kirli oyunları yine iş başında Kürtlerin birini öldürüp diğerini tutukluyor lanet olsun böyle kardeslige ondan sonrada kürt kardeşim diyorlar

15
16
yanıtYanıtla
hakan:

Yalaninizi yesinler. Secimde yedikleri darbeninintikamini almak icin her turlu yalan yalan iftira karalamayi yapiyorlar. Sen diyarbakirda mersin ve adanada patlattigin bombalar ve bombacilarla olan iliskilerini anlat.

13
15
yanıtYanıtla
berzo:

sorumlu faşist güçler barışı istemiyen zihniyetler kına yakın ama kobani ve kürt halkı vardır var olacaktır

6
21
yanıtYanıtla
huda:

HÜDA PAR AYAKLANIRSA VE O GÖMÜLÜ SİLAHLAR ÇIKARTILIRSA KİMSE İÇİN İYİ OLMAZ KOBANİ OLAYLARINDA DBAKIRDA HUDAPAR ÇOK İNSANI ÖLDÜRDÜ YASININ INTİKAMI İÇİN EGER DAMARLARINA BASARSANIZ HİÇ ACIMAZLAR CİZREDE BİKAÇ HÜDALI İLE BAŞEDEMEDİLER ODA UZUN NAMLULU SİLAHLARLA SALDURDILAR YİNE OLAN O PKK LI ÇOCUĞA OLDU GĞDAPARA SAKIN DOKUNMASIN KİMSE ARTIK ONLARIN NE KADAR TEHLİKELİOLDUĞUNU KÜRTLER ÇOK İYİ BİLİR CANLI ŞAHİDİM HUDALININ DUKKANINA SALDIrDILAR İLÇEMİZDE ADAM TEK BAŞINA İKİ KİŞİYİ DÖVDÜ YASİN BIRA SEN DİĞER DÜNYADA SELAHATTİNE HAKKINI HELAL ETME

12
14
yanıtYanıtla
hozan:

Mahsun insanları suçlu bulup içeri atyor sun 17 bin faili meşur niye bulamiyor sun hangi garibandır yakalanmiş sın

10
14
yanıtYanıtla
AAA:

ARTIK MECLİSTEYİZ MERAK ETMEYİN KILINIZA BİLE DOKUNAMAZ BU SAĞCILAR YAŞASIN SOL KESİMİN ZAFERİ HDPCHP

5
14
yanıtYanıtla
SELOCAN:

HEPSİNE MÜEBBET EN ADİL KARAR OLUR BUNLAR HALK DÜŞMANI SATILMIŞLARDIR İYİ HAL FELAN ASLA VERİLMESİN İÇERDE ÇÜRÜSÜN BU KAHRAMAN HALK DÜŞMANI MAŞALAR

4
11
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

İc savaş cıksında tam birbirimizi katledelim bu böyle olmayacak ulan türklerle kürtler anlaşamaz bir şekilde bir tarafın ya gitmesi ya ölmesi gerek

3
11
yanıtYanıtla
Van:

Kimleri yakalamaya calistiginizi anlamak pek zor degil. Izmirde dovulerek oldurulen gencin katillerini niye yakalamiyosunuz. Hepsininde yuzu acik ,niye yakalamiyosunuz

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title